Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logo

Allview – contributia unei companii romanesti pe piata internationala de IT si comunicatii

| 6 Comments

Allview este un nume care astăzi începe să scrie istorie în domeniul IT și comunicații, la fel cum altădată au făcut-o brandurile străine celebre. Înainte de ei, la noi în țară nu ne puteam lăuda cu firme autohtone care să contribuie la dezvoltarea de noi tehnologii pe piața internațională, astăzi pot spune că Allview înseamnă evoluție, experiență plăcută, fiabilitate, raport specificații-preț mulțumitor.
Cred că modalitatea de a se impune pe piața internațională, și mă refer la faptul că Allview creează produse competitive la prețuri extrem de corecte, este un atu de care celelalte firme trebuie să țină seama dacă nu doresc să piardă din teren.

În căutarea unui smartphone al cărui preț să nu-mi producă un mare damage în portofel, am citit nenumărate review-uri ale altor cumpărători. Recunosc că nu știam decât din auzite despre Allview că este un brand autohton, și cum în România nimeni nu pune mare preț pe lucrurile românești, mi-am zis că e de cercetat înainte de achiziție. Astfel am aflat o mulțime de detalii care face din această firmă un concurent de seamă pe piața din străinătate, dar și pe piața noastră.
Poate vă întrebați cum de o firmă românească poate aduce contribuția proprie. E simplu! Să vă prezint câteva produse care pentru mine pot spune că au avut un impact fantastic. De exemplu, Allview X1 Soul are specificații foarte bune, jocurile merg brici, cel mai performant chipset, camera frontal cu cea mai mare rezoluție, aș continua să menționez display-ul IPS full HD de 5 inch, dar și carcasa unibody și device-ul single-slim. Toate acestea mă determină să spun că Allview se poate așeza la masă, umăr la umăr, tratând de la egal cu ceilalți mari producători de smartphone-uri.  E un exemplu banal, pornind de la un produs pe care îl am și-l folosesc zilnic, alături de un alt smartphone al unei firme străine. Pot face comparații, mă înțelegeți? Pot spune care e diferența între ele, unde anume Allview este deasupra celorlalți.

Un alt produs pe care îl folosesc zilnic și despre care pot spune că e o surpriză tehnologică pe care ne-a pus-o la dispoziție această firmă românească, este tableta Viva H7 Xtreme. Nu vreau să vă povestesc multe despre ea, ci doar să menționez că Allview aduce prin acest produs, stilul, performanța, specificații întâlnite mai ales pe smartphone-uri, consum redus de energie, control prin gesturi inteligente și preț corect.
Cred cu tărie că atuurile acestui brand românesc sunt: designul atractiv, dotările tehnice de ultimă oră, performanța ridicată și prețul unic, căruia nu-i poate rezista niciun cumpărător. Prin acestea, Allview are de ce să stea mândră, în rând cu alte firme, pe piața internațională.

6 Comments

  1. mmmmm sunt telefoane misto!!! acum cand o sa imi expire abonamentul o sa imi inoiesc si telefonul cu unul Allview

  2. si eu vreau un astfel de telefon ca am inteles ca sunt performante

  3. O marca buna, de incredere pe care o recomand tuturor.

  4. Am luat unul dupa anul nou. Merge f bn.

  5. Bine ca facura si romanii astia ceva bun! 🙂

Leave a Reply

Required fields are marked *.