Profeta

din Lumea de dincolo de vise

silkn-flashgo-luxx

Revoluția epilării definitive

| 0 comments

Primul meu contact cu un aparat de epilat a fost pe la vârsta de 14 ani. Îmi amintesc că trebuia să merg la o petrecere și rochia scurtă lăsa la vedere mult prea mult din picioare, așa că era imperios necesar un procedeu de optimizare estetică a corpului meu. Cum surori mai mari nu aveam, iar prietenoasă din fire nici atât, a trebuit să fac cercetări intense în acest domeniu pentru a afla ce anume trebuie să fac pentru a arăta conform standardelor societății de astăzi. Și am aflat că există o grămadă de metode pentru a scăpa de firele de păr nedorite: lama, cel mai uzitat instrument și cel mai lipsit de durere, crema de epilat parfumată sau nu, amândouă procedeele fiind de scurtă durată, urmau benzile depilatoare și ceara care te făceau să urli de durere, aparatele care promiteau dispariția firelor de păr de până la 75%, dar care în două săptămâni își arătau și unele efecte negative, precum firele de păr ce creșteau rebele pe sub piele, estetic pielea lăsând de dorit, etc.

Așa că le-am folosit pe toate, sunt femeie, ca oricare dintre suratele mele, am fost obligată să mă supun la aceste mici ”torturi”, cum le numesc eu, demne de camerele de tortură medievale, al căror proprietar era nimeni alta decât Inchiziția. Totul până într-o zi în care am descoperit ceea ce mi-a adus bucurie în inimă, lipsa durerii și, sincer, a început să-mi pară mult mai ușor să fii femeie în zilele noastre: aparat epilare definitiva.
De ce mi-aș dori  un astfel de instrument? În primul rând, pentru că îl pot folosi lejer acasă și nu trebuie să vizitez un cabinet de cosmetică, câștig timp, dispare jena pentru că mă expun, dar, în al doilea rând, și cel mai important dintre toate motivele, este acela că nu există absolut deloc durere. Îți poți imagina că atunci când am aflat că un astfel de produs există, primul impuls pe care l-am avut a fost să sar în sus de bucurie? Nu-mi puteam închipui că există așa ceva. De prea mult timp am urât faptul că sunt femeie, pentru că femeile nu se pot bucura de libertatea pe care o au bărbații de a-și afișa părul pe față, pe corp sau pe picioare, nu-i așa? Nimănui nu-i place de o femeie care are o mustață stufoasă, păr pe picioare care să rivalizeze cu cel al unei capre, sprâncene care să traverseze fruntea într-o singură linie de la o tâmplă la alta. Deci soluția noastră, a fetelor, este epilarea.
Îmi place aparatul Silkn Flash&Go Luxx pentru că-mi dă încredere că o femeie poate să se bucure de viață fără să mai urască părul nedorit, ședințele de epilare dureroase, părul care crește foarte repede și efectele secundare inestetice, toate rămân în urmă.  Acest aparat de epilare definitiv  mă scapă prin câteva tratamente de părul nedorit de pe față pentru că are un cartuș de precizie inclus, cu 5000 de impulsuri de lumină. Fără pensetă? Nu-mi vine să cred că am terminat cu pensatul zilnic, cu creșterea firelor de păr de pe o zi pe alta. Știți cât de obositor este să te tot epilezi în fiecare seară pentru ca a doua zi să arăți impecabil? Of, sunt sigură că știți, nu-i așa, fetelor?

Recunosc că am văzut cum merge aparatul la o prietenă bună, care mi-a făcut o demonstrație. Tratamentul este foarte rapid, nici măcar nu are timp să se descarce bateria și deja ai rezolvat problema care te deranja. Prietena mea a spus adio firelor ce cresc pe sub pielea care acum e mult mai catifelată, nu prezintă bubițele acelea roșii și dizgrațioase, este extrem de mulțumită și acest lucru mă determină să-mi achiziționez unul și eu. În sfârșit, voi termina cu stresul din timpul verii, că nu sunt pregătită de piscină, că picioarele arată ciudat după ultima epilare cu ceară sau că benzile depilatoare nu și-au făcut datoria decât pe jumătate.
În plus, aparatul este absolut sigur, energia utilizată reduce potențialul de a cauza un prejudiciu sau o afecțiune, iar timpul de a realiza un tratament complet pentru picioarele unei fete este de 30-40 de minute. Durează mai mult cu aparatele clasice de smuls, iar rezultatul nu este deloc același.
Toate aceste lucruri, plus demonstrația pe care mi-a făcut-o amica mea, mi-a întărit ideea să cumpăr acest produs ca fiind o revoluție în viața mea. Un trai mai ușor, mai fără griji, o piele fină și catifelată pe care o obțin cu ajutorul acestui produs în urma a 3-4 tratamente, și nicidecum în urma unui epilat aproape zilnic. Este tot ce-mi doresc!

Leave a Reply

Required fields are marked *.