Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logo-inbloom

Povestea noastră începe cu buchetul de mireasă

| 0 comments

Nunta este prilej de bucurie pentru orice persoană, un eveniment mult așteptat de fete, închipuit în cele mai mici detalii de la cea mai fragedă vârstă. În ce mă privește, îmi amintesc că primul lucru pe care mi l-am dorit când va veni vremea să fie și nunta mea, a fost buchetul de mireasă. Trebuia să fie unul special, diferit de tot ce văzusem la nunțile la care participasem sau în filmele de cinema la actrițele în vogă.

Buchetul de mireasă trebuia să fie o nebunie de parfum, o explozie de culoare, extravagant și elegant, plin de prospețime și de o noblețe de netăgăduit. Vroiam să curgă din mâinile mele, în cascade spumoase, să strălucească și să atragă atenția tuturor asupra iubirii mele. Trandafirii albi, cu petale ca laptele, trebuiau să demonstreze dragostea sinceră, plină de gânduri frumoase și inocență, calele delicate și aristocratice asigurau miezul buchetului, înconjurate de orhidee mov, ce și-ar fi aruncat  florile de-a lungul rochiei într-o indiferență studiată, mici simboluri ale unei iubiri ce trebuia strigată prin parfum și culoare.
De-a lungul copilăriei și primei tinereți, m-am gândit la florile ce aveam să le țin în mână fără să mă meditez vreo secundă asupra rochiei de mireasă, la verigheta ce avea să-mi împodobească degetul tot restul vieții. Rochia nu avea cum să fie decât de prințesă, orice fată vrea să fie o mică prințesă, nu toate avem norocul chiar să fim una dintre ele cu adevărat, așa că vestimentația de obicei este în ton cu visele  copilăriei. Mă visam înconjurată de flori pentru că viziunea mea despre nuntă era aceea a unei grădini a paradisului, în care ar fi trebuit să arăt ca o zână a ielelor, cu un buchet inedit de mireasă, înconjurată de o grămadă de aranjamente florale ce aveau să decoreze ca într-un basm acest eveniment din viața mea.

Când nunta a devenit un fapt, am hotărât să devin una dintre miresele InBloom. Pentru cine nu știe încă, InBloom-Events înseamnă bucuria propriei nunți, înseamnă parfum de flori și creativitate, eleganță și siguranța că povestea mea va deveni una cu finalul mult așteptat de o fetiță care citea altădată, la gura sobei, povești cu Albă ca Zăpada și Cenușăreasa: ” Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți!”.
Buchete de mireasa găsim într-o mare diversitate în acest magazin online specializat în a oferi mirilor, dar și nuntașilor, clipe parfumate de neuitat. Buchetul meu era acolo, mă aștepta cuminte, exact așa cum l-am visat, pregătit să-mi arate că visele pot fi împlinite, că realitatea este doar concretizarea a ceea ce îți dorești cu adevărat. Sunt sigură că pentru orice gusturi, pentru orice vis de fetiță sau de femeie, există buchetul de mireasă potrivit! Noi, fetele, știm care este importanța acestuia în această zi atât de specială. pentru că el reprezintă pentru noi visul împlinit, pentru că putem arăta ceea ce simțim prin intermediul florilor care poartă o anumită semnificație, fiecare în parte. Iar eu am vrut să arăt tuturor dragostea mea, inocența, promisiunea unui viitor în doi, frumusețea și respectul!

Decorarea interiorului în care ne-am așteptat oaspeții a fost tot un produs InBloom-Events, pe care aș dori să vi-l arăt tuturor, să vă fac martori ai evenimentului. Mesele rotunde cu fețe de masă albe, scaunele acoperite și legate cu funde mari roșii, lumânările elegante aprinse, aranjamentele de trandafiri albi și frezii parfumate, farfuriile negre și paharele de cristal, toate au creat un aspect rafinat și plin de eleganță, ce a sporit farmecul momentului.
Și am știut că totul va fi perfect! InBloom-Events a promis:
”Povestea ta începe cu noi!”
Iar eu sunt de acord cu ei.  Povestea mea a început cu un vis din copilărie despre un buchet de mireasă, buchetul de mireasă de la InBloom-Events.

Leave a Reply

Required fields are marked *.