Profeta

din Lumea de dincolo de vise

CAB

Manager în căutarea Cornului Abundenței

| 0 comments

În ciuda faptului că nu am nimic din ceea ce îl caracterizează pe un cavaler medieval, pot spune că o asemănare clară între noi doi ar fi momentul în care el și-a găsit artefactul mult căutat, iar eu l-am găsit pe al meu, Cornul Abundenței. Evident că am făcut o comparație oarecum forțată, pentru că un biet manager de firmă și un cavaler medieval nu cred să aibă mare lucru în comun dar vreau să-mi exprim entuziasmul care m-a cuprins în acel moment. Eu, un manager al unei firme cu prestigiu din capitala noastră mioritică, mereu cu gândul la buget, cum să nu cheltuiesc prea mult, mai ales când e vorba despre produsele de papetarie.

Trag de fiecare bănuț, dar oricâtă economie aș face, totalul de plată rămâne unul foarte mare în acest domeniu. Fiecare dintre noi cunoaște acest aspect. Fie că facem shopping din librărie sau din magazinele online, când e vorba despre o firmă ce deține o mulțime de birouri, fiecare cu necesitățile lui în ceea ce privește hârtia de copiator, dosarele, etichetele, capsatoarele, perforatoarele, agrafele, cutterele, suporturile de birou, pixurile, consumabilele, accesoriile, multifuncționalele, imprimantele, și aș putea să o țin așa foarte mult timp, banii cheltuiți pe aceste produse sunt foarte mulți. Produsele de acest fel sunt absolut necesare în fiecare firmă, fie ea privată sau finanțată de la buget, așadar prima mea reacție a fost de neîncredere. Cum? Prețuri atât de avantajoase chiar pot exista pentru astfel de produse? Uimirea mea e de înțeles după ce atâția ani nu am reușit să fac niciun fel de economii în acest domeniu.
Cornul Abundenței aduce tuturor produse de calitate excepțională, garanție 100%, precum și o diversitate mare, mai ales că reunește două companii: Previous Prodcom SRL ( articole de comerț și partea promoțională) și Cornul Abundenței SRL ( articole tipografice, publicitare, confecții textile, jaluzele verticale). Având un nume parcă predestinat, Cornul Abundenței a devenit pentru mine un loc pe care-l exploatez la maxim, la fel ca un miner ce sapă optimist la o mină de diamante din Africa de Sud. În spiritul principiului, potrivit căruia, ceea ce e bun, nu ține doar pentru tine, m-am gândit că ar fi bine să arăt ceea ce am descoperit și altora, fie ei prieteni apropiați sau manageri ca și mine în căutarea unui El Dorado al acestor produse, sau poate mămici, tătici, bunici ce cumpără rechizite pentru școlari.

Îmi place și vă va plăcea și vouă acest magazin online, cu un design extrem de atractiv, ce nu deranjează ochiul prin culori stridente ( Albastrul acela deschis odihnește privirea cumpărătorului, îl invită să stea, să cerceteze, nu respinge, acest lucru e foarte important. Câți dintre noi știm adevăratul efect asupra organismului al culorilor care ne înconjoară?), este foarte ușor de navigat printre rafturile sale, produsele fiind împărțite în categorii bine definite. Cum cumperi? Simplu, la fel ca în orice magazin online. Alegi produsul dorit, de exemplu suporturi birou și îl bagi în coșul de cumpărături, apoi continui până dorești să adaugi ceea ce ai nevoie, pasul următor este de a finaliza comanda, adaugi adresa pentru livrare și aștepți curierul care va veni imediat: comenzile în Craiova se realizează gratuit, iar pentru comenzile din celelalte localități ale țării, livrarea se va face în 24/48 ore.
Ce am cumpărat? Am scris mai sus câteva dintre produsele lor și care acum sunt pe birourile angajaților firmei, și vreau să completez cu o nouă cerere pe care am trimis-o pentru: tipizate, bibliorafturi, suport cărți de vizite, indigo, ascuțitoare, dar și produse pentru curățenie sau câteva suveniruri pentru musafirii firmei. Voi ce veți cumpăra de la Cornul Abundenței?
Așa am ajuns  acolo unde și-ar dori să ajungă orice fel de manager care se respectă! Vă invit să vizitați magazinul și pe pagina de Facebook a Cornului Abundenței! Dați like paginii și veți avea doar de câștigat!

Leave a Reply

Required fields are marked *.