Profeta

din Lumea de dincolo de vise

download

Recomand magazinul online Dwyn Shop

| 0 comments

Zilele trecute mă gândeam de unde să-mi cumpăr un televizor. De cele mai multe ori mă panichez fantastic atunci când mă gândesc să-mi achiziționez ceva produse electronice. În primul rând, nu mă pricep deloc să aleg ce e mai bun, n-am nici cea mai vagă idee despre tehnologie și, în al doilea rând, cei mai mulți mă îndeamnă să cumpăr ce-i mai scump pentru că asta înseamnă siguranță. Da, dar buzunarul meu nu este de bogătaș, așa că îmi doresc un preț acceptabil pentru bugetul meu. 

”Ce vrei de la televizor?” M-a întrebat deunăzi un amic pe care l-am solicitat întrebându-l dacă îmi poate recomanda un magazin de unde să-mi cumpăr un televizor. L-am privit câteva clipe ca pe un extraterestru și i-am răspuns timid: ” Să privesc emisiunile?”. A râs amuzat ca la o glumă spusă cu naivitatea vârstei de un copil. ”Nu la asta mă refer. Ce vrei să facă? Să fie Smart, 3D, LCD, Led, plasmă?”. M-am uitat speriată și am ridicat din umeri, de unde să știu eu toate astea? Un televizor e doar un televizor, nu? Cel puțin pentru toată lumea normală! Asta gândeam eu, vă repet, un profan în ale tehnologiei contemporane ( de ce să nu recunoaștem, cei mai mulți dintre noi, asta suntem!) 
Experiența achiziționării unui televizor  te poate face să devii un mic expert în domeniu, dacă reușești să găsești magazinul potrivit. Acolo unde poți găsi o diversitate de produse, originalitate și garanție, dar și locul unde ți se explică frumos cum să faci alegerea potrivită pentru tine. 
”Ce televizor îți trebuie, draga mea?” Mi-am zis aceste cuvinte privind oferta  de Televizoare  de pe Dwyn.ro, un site de electronice și electrocasnice pe care mi-l recomandase cu încredere prietenul de care vă povesteam mai devreme.  Cercetările făcute pe site au dus la un rezultat clar pentru întrebarea mea: un Smart TV. 
De ce Smart Tv?  Pentru că televizorul inteligent mă conectează oricând la internet, într-o lume în care nu ne mai putem imagina viața fără a fi legați unii de alții prin intermediul acestei tehnologii. Așa că am ales un TV Smart 3D LED Samsung. Nu că aș fi știut eu mare lucru despre ce înseamnă Smart sau cu ce se mănâncă, dar cei de la Dwyn Shop pun la dispoziția clienților, specialiști care oferă consultanță în alegerea celor mai bune variante pentru cumpărători, care îți explică cu lux de amănunte ce înseamnă fiecare caracteristică în parte, îți expun opțiunile pe care le ai în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție pentru achiziționarea produsului dorit.  Tot ei m-au sfătuit să aleg o plată cu cardul în trei rate. Le-am zis de la început că nu-mi permit să plătesc tot o dată și că de aceea m-aș fi oprit la un televizor mai ieftin,însă această modalitate de plată m-a determinat să pot beneficia de televizorul de vis, iar dobânda a fost 0%. 
Site-ul are o gamă variată de promoții la orice fel de produse. Să ne înțelegem, ei nu vând doar televizoare, ci și telefoane, Tablete, laptopuri, console de joc, accesorii, componente, electrocasnice, la prețuri fără concurență, vă asigur! Pe cine interesează promoțiile poate accesa fără probleme pagina aceasta, apoi poate trece la shopping online. Cum faci cumpărăturile? Mi-am pus și eu această întrebare, mai ales că nu am mai făcut până acum shopping pe internet. E foarte simplu, atât de simplu încât oricine va fi încântat de faptul că nu mai pierde timp să caute prin magazine, la pas, prin tot orașul, disperând că nu găsește ceea ce și-ar dori. Selectezi produsul din categoria dorită, apeși butonul pentru adăugarea lui în coșul de cumpărături, te întorci la shopping dacă mai dorești să achiziționezi și alte produse apăsând butonul ”Continuă cumpărăturile”, apoi completezi datele de livrare și trimiți comanda. 
Pentru oricine se pricepe sau nu la electronice și electrocasnice, vă invit să vizitați acest magazin online pentru că specialiștii lor sunt gata oricând să intervină dacă întâmpinați vreo problemă în alegerea sau informarea cu privire la vreunul dintre produsele afișate pe site.. Nu vi-l recomand doar din acest punct de vedere, ci și pentru că aici am găsit o maximă seriozitate, transportul este gratuit, iar în unele cazuri se pot practica cele mai mici tarife de pe piața românească, de asemenea există o diversitate mare a produselor, originalitatea lor este de netăgăduit, iar dacă ai vreo problemă cu ce ai achiziționat, ți-l pot schimba în 24 de ore pe cheltuiala lor. 
M-am întrebat apoi, în timp ce priveam o emisiune oarecare de pe un post de televiziune, oare de ce lucrurile bune și folositoare nu sunt împărtășite tuturor?  Ar fi mult mai ușor pentru cei ca mine să găsească ajutorul necesar în problemele ce le întâmpină. Astfel m-am decis să vă împărtășesc și vouă, dragi cititori, experiența mea cu Dwyn Shop, locul în care găsești orice ai nevoie, la prețuri corecte și avantajoase pentru fiecare buget. 

Leave a Reply

Required fields are marked *.