Profeta

din Lumea de dincolo de vise

5ge0PKR

nJoy The Order Of Geeks – testezi și demonstrezi că ești geek!

| 0 comments

…nJoy pune la dispoziție peste 50 de produse pentru a fi testate! Cuvintele erau scrise pe pagina dedicata campaniei nJoy The Order of Geeks de pe Blogatu.ro
 Am mai citit o dată propoziția cu ochii cât cepele de încântare. Parcă nu-mi venea să cred că pot pune mâna să testez diverse produse care mi-au făcut cu ochiul de ceva timp încoace, dar pe care nu mi-am permis să mi le achiziționez. Cum altfel să le cercetezi de aproape, dacă nu să le cumperi? Așa că, în momentul în care am citit cuvintele de mai sus, mi-am zis în sinea mea că este o ocazie unică pentru mine de a testa diverse produse.
Primul impuls a fost să pun mâna pe mouse și să trimit e-mail către ioana.pelin@njoy.ro. De ce aș fi ratat pachetul de screen cleaner de la nJoy? Mai ales că se spunea clar în regulament că voi primi automat un mouse nJoy TG9 gri. Cadou? Gratis? Pentru mine este clar! Ador tot ce primesc, indiferent de valoarea lui, poate să coste și doi bani, nu-mi pasă, sunt o persoană căreia îi place să primească. Următorul pas a fost să trimit datele personale și ce produs vreau să testez, lingându-mă pe buze de mulțumire ca o pisicuță ce abia devorase un șoricel ca desert.

Produsul l-am primit acasă, trimis prin curier. M-am uitat fără să cred. Ce concurs interesant, mi-am zis plină de încântare. Tableta stătea pe birou, frumoasă, de un negru lucios, îmi făcea cu ochiul să încep să o descopăr și nu mi-am putut stăpâni un strigăt de bucurie. Mi-am luat rolul în serios, am testat-o și mi-am spus părerea într-un review care să zic că era lung cam de 700-800 caractere. Rezultatele pe care le-am obținut  au fost expuse obiectiv , clar, am pus video și câteva poze. Caracteristicile tabletei m-au mulțumit, funcționa absolut lejer, la prima atingere paginile zburau ca cele ale unei cărți, dar fiind o persoană cam exigentă, am găsit eu și niște chichițe. Se putea altfel? Nu pot spune de bine, indiferent de produs, loc sau persoană, trebuie să găsesc și ceva negativ de care să mă leg. Lumea spune că e bine așa, criticile sunt constructive, te determină să te autodepășești. Așa că mi-am spus părerea personală în acest review și am trimis produsul testat ( Tableta) înapoi la DAI-TECH SRL. Review-ul l-am publicat în cadrul forumului unde, în calitate de participant, am un cont deschis și am trecut la cea de a treia etapă în care am postat un comentariu scurt în minim 3 magazine online unde acest produs, pe care l-am testat, este pus în vânzare.

M-am grăbit să execut cerințele pentru că aștept cu nerăbdare și tragerea la sorți, să pot câștiga inclusiv câteva premii. Pentru cei interesați, ca și mine, vreau să vă spun că termenul final al campaniei este 31.07.2015.
“Esti pasionat de domeniul IT&C? Iti place sa testezi produse tech? Prietenii te descriu ca un geek, mereu la curent cu ultimile noutati si gadgeturi?
Daca raspunsul acestor intrebari este DA atunci TU esti omul pe care il cautam!
nJoy pune la dispozitie peste 50 de produse din portofoliul sau pentru a fi testate.
Te-am facut curios? Iata tot ce trebuie sa stii pentru a intra in campania nJoy The Order of Geeks.”
Țin pumnii strânși tuturor celor care s-au hotărât să testeze produsele și să facă review-uri! Cercetați regulamentul campaniei The Order of Geeks !

Leave a Reply

Required fields are marked *.