Profeta

din Lumea de dincolo de vise

sportguru

Mă mențin în formă cu produsele SportGuru.ro

| 0 comments

De cele mai multe ori mă apucă o panică fantastică la apariția primăverii. Nu știu alții cum sunt, dar pe mine, cum apar mărțișoarele, zambilele și ghioceii, mă iau niște frisoane, încât imediat după ele încep să bocesc privindu-mă în oglindă. Câte dintre noi nu încep dietele de primăvară, cu o grămadă de zarzavaturi, cântarele care îți devin dușmanii cei mai aprigi, sucurile pe care abia mai reușești să le înghiți și să le bagi într-un abdomen extrem de umflat datorită apei pe care insiști să ți-o îndeși în tine pentru că specialiștii au spus clar că trebuie să o bei de la 2 litri în sus în fiecare zi să fii plină de sănătate?

Nu fac excepție, așa că pentru a încăpea iarăși în rochițele mele de vară, neapărat trebuie să încep să dau jos kilogramele. Asta mi-am zis mereu, în fiecare primăvară, iar dietele nu pot spune că m-au făcut vreodată să mă simt fantastic. Recunosc că ador să mănânc și să savurez prăjituri, să ronțăi fursecuri sau cartofi prăjiți.
-Așa, și de ce nu faci toate astea? m-a întrebat o amică zâmbind în colțul gurii văzându-mă atât de stresată.
Ușor de spus, greu de făcut. Doar știe toată lumea că dacă mănânci cât vrei, kilogramele se tot adună ca nebunele până când devii o mingiuță rotunjoară, pe care nu o mai poți îmbrăca deloc cu garderoba din anii trecuți.
-Dar, draga mea, fă sport! Ai încercat cu sport? E cea mai bună dietă!

M-am uitat la ea ca la extratereștrii. Sportul ăsta! Ce ușor îți este să spui ”fă sport, dragă!”, când ești slabă moartă și ai abdomenul numai pătrățele. Am ridicat o sprânceană a mirare, a iritare și am înghițit în sec. Degeaba, vorbe multe, cum să fac mișcare și să mă mențin în formă tot timpul anului, să nu mă mai streseze venirea primăverii și colăcelul în plus pe care iarna l-a amplasat strategic pe mijlocelul meu?
-Îți repet că nu ar mai fi o problemă dacă îți iei o pereche de pantofi de sport și începi să alergi prin parc, pe strada din cartierul tău, la marginea orașului sau unde te simți tu bine să faci mișcare. Eu așa mă mențin în formă. Mă ajută foarte mult Sport Guru. Oare cine o fi acest guru? m-am întrebat în necunoștință de cauză.
Am o oglindă imensă pe hol, alta în baie, în dormitor pe tavan sunt montate alte două ( nu întrebați ce e cu obsesia asta), așa că disperarea m-a determinat să încerc pentru prima dată în viața și sportul. Să las dietele complicate și stările de leșin, și să încep să fac sport, la fel ca amica mea. Am comandat pantofi alergare de la  magazinul online de specialitate, recomandare a bunei mele prietene ( așa am aflat cine era gurul acela despre care vorbea ea). Ușori, flexibili și foarte comozi, Adidasi asics de la SportGuru.ro au devenit de nelipsit din rucsacul meu. Pur și simplu îi pot numi astăzi un mod de viață, fără de care nu mi-aș mai putea imagina viața. O oră sau două, în funcție de timpul liber pe care îl am, îi încalț și fug fără să privesc în jur. Pur și simplu mi-au dat impulsul de a fi altfel, de a fi mereu în formă, de a mă schimba în bine, de a fi sănătoasă.
Zâmbesc la macii care acum sunt înfloriți. Câmpul de la marginea orașului este martor la noua mea transformare. Uneori alerg împreună cu prietena mea, alteori cu vreun amic de la serviciu. Ne punem încălțămintea sport și alergăm ca vântul, parcă urmărind țeluri doar de noi știute. Parfum de flori sălbatice, de iarbă proaspăt cosită și de viață nouă mă învăluie și râd fericită, bucuroasă de trupul meu, de faptul că pot să îmbrac orice, oricând, fără să mă mai stresez că trupul mi se transformă de la mâncarea în exces. Sunt o gurmandă, ce pot face?
-Sportul are grijă de trup, draga mea!

Prietena mea este antrenor de fitness, își urmărește propriile principii cu exactitate, fără să se clintească de la ele. Uneori mergem la plimbare cu bicicletele, achiziție tot de pe Sport Guru, ”pentru că produsele lor te mențin în formă”, spune prietena mea cu pasiunea specialistului. Uneori iau bicicleta la serviciu, evit aglomerația extremă de la anumite ore. Stau și mă minunez de mine însămi: ”Cum de ai ajuns, fato, să stai pe șa, în loc să șofezi?”. Poate că ceea ce m-a determinat să fac sport  nu interesează pe toată lumea, dar cât de minunat este să nu-ți mai faci griji că tot ce mănânci se acumulează pe burtică! Bicicleta de la SportGuru.ro mă ajută să elimin caloriile, să mă mențin în formă și să mă simt senzațional.
Pot spune că produsele SportGuru mă ajută să mă mențin în formă și mi-au schimbat modul de viață. Câți dintre noi avem un astfel de prieten? Dacă modul de viață este prioritar pentru tine, dacă faci mișcare, dacă ai grijă cum arăți, atunci trebuie să încerci acest magazin online despre care se vorbește foarte mult în ultima vreme… și doar de bine!

Leave a Reply

Required fields are marked *.