Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Quickmobile

Câștigă bani promovând QuickMobile prin Profitshare

| 0 comments

Recunosc oarecum mă puteam numi reticentă cu privire la următorul subiect. La început nici n-am priceput exact cu ce se mănâncă, apoi am început să citesc puțin distrată și amuzându-mă că există cineva care mi-ar da bani pentru că vizitatorii blogului ar putea fi interesați de produse pe care le-aș promova pe blogul meu, dar într-un final pot spune că m-a convins că există cu adevărat Profitshare, că poți câștiga bani din mediul online. Știați acest lucru?

Să nu credeți despre mine că sunt vreo mămică rămasă gravidă în căutare de vreun bănuț în plus pentru scutecele celui mic sau că-s studentă și mă dă timpul liber afară din casă, mai degrabă sunt un om obișnuit, cu servici, familie, copii, cu o casă, mașină și cu chef de viață. Un om ca toți ceilalți, care se trezește de dimineață, citește presa, face o cafea și ia viața în piept.
Mă pot numi pasionată de blogging, poate e prea mult spus, de fapt mai degrabă aș numi-o pasiune pentru scris. Nu am veleități de scriitoare, dar este singurul lucru care mă captivează în viață, să scriu și să citesc ce scriu alții. De cele mai multe ori, în această direcție poți să ajungi să ai anumite satisfacții câștigând premii în bani, produse, vouchere, dar și renume, respect și admirație poate, de ce nu? Așa încât, m-am trezit într-o bună zi cu un blog pe care l-am construit pas cu pas și despre care nu știa multă lume la început ceva. Apoi, brusc, oamenii au început să citească, iar de aici și până la Profitshare a fost doar un pas. Tot ce aveam de făcut era să aduc reclame la diverse produse pe blogul meu, să-i las pe cititori să facă propriile cercetări, să se convingă și să cumpere. Din acest moment o parte din comisionul produselor cumpărate de ei, îmi revenea mie. Destul de simplu, nu?
Deci da, acum pot să vă recomand să încercați dacă aveți un blog sau un site. Se poate face bani din blogging, vă spun din experiența mea. Și, da, se fac acești bani din fotoliul propriu, de acasă, promovând online produse diverse.
QuickMobile în Profitshare ajută bloggerii să câștige acești bani.

Cine este QuickMobile (Portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium) ? Este un magazin online cu experiență și renume care comercializează tablete, smartphone-uri, ceasuri inteligente, care s-a hotărât să se alăture celor de la Profitshare. Tot ce are de făcut un blogger este să promoveze acest magazin online prin Profitshare, iar acest lucru îi poate aduce un câștig substanțial. Interesant? Evident că mi-a captivat atenția, pentru că QuickMobile este un reper de succes, cifra sa de afaceri crescând de la an la an, pentru că este o rampă de lansare și un partener de încredere pentru diferite mărci de notorietate mondială.  Cel mai mare specialist în tehnologie de pe plaiurile mioritice a devenit advertiser Profitshare și oferă bani celor care le promovează produsele reușind să le vândă, evident.
Un lucru absolut captivant pentru orice blogger este faptul că:
QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux.
Frumos, nu-i așa? Cui nu-i trebuie în ziua de astăzi câțiva bănuți în plus? Tot ce trebuie făcut este să este să promovezi QuickMobile. Fiecare vânzare generată de blogger va fi recompensată printr-un comision. Pentru a realiza cu succes această promovare a produselor ( telefoane, tablete, gadget-uri,accesorii)  acestui magazin online, nu trebuie să înveți cine știe ce programări complicate pentru a-ți începe activitatea de afiliat.
Se poate promova QuickMobile prin website sau blog, pe diverse forumuri sau pe rețele de socializare, iar ca unelte de promovare ne sunt la îndemână linkurile de afiliat, widget-uri, slidere cu produse, bannere pe diverse dimensiuni.
Eu urez succes tuturor celor care îndrăznesc să facă un prim pas către viitor, celor care folosesc inteligent timpul liber în mediul online! Haideți să începem să câștigăm!

Leave a Reply

Required fields are marked *.