Profeta

din Lumea de dincolo de vise

spring2015

BlogSpring îți dă smartphone Allview P6 Energy!

| 5 Comments

Cum primăvara nu poate trece fără lucruri frumoase și pline de neprevăzut, mi-am spus că ar fi teribil de interesant să particip și anul acesta la o ediție #blogSpring! Cine știe, poate reușesc și câștig premiul pus în joc: un smartphone ALLVIEW P6 Energy! Pentru o pasionată de telefoane, cum sunt eu, aș putea spune că s-a ivit ocazia perfectă pentru a pune mâna pe un produs autohton, complex și extrem de performant  pe piața noastră românească.
Mă întrebați dacă poate participa oricine la această campanie? Ei, bine, nu vă trebuie nimic altceva decât să aveți un blog, să scrieți frumos și captivant pentru cititorii voștri! Simplu, nu-i așa? BlogAwards este o platformă pe care poți să-ți afirmi talentul, dar este și locul de întâlnire al bloggerilor cu cei ce doresc să premieze oameni muncitori și plini de imaginație.
Revenind la telefonul pe care îl vizez prin participarea mea de anul acesta, mă gândesc că oricare dintre noi, fetelor, și-ar dori în poșetă o mică minune a tehnologiei. Camera de 8 Mp este gata de a face cele mai reușite selfie-uri atât în oglinda de la baie, cât și în cea a mașinii pe care o conducem zi de zi, designul este extrem de atrăgător și sporește nota de eleganță pe care dorim să o afișăm de câte ori avem ocazia, bateria ne face un cadou foarte frumos: să avem o autonomie mare și să stăm de vorbă cu mama, bunica, sora și prietena ori de câte ori avem ocazia , fără să ne gândim că am putea rămâne fără telefon în cele mai grele momente.
Ce m-a câștigat pe mine la acest smartphone e faptul că îl pot deschide printr-o dublă atingere a ecranului! Adevărul e că la alte telefoane pe care le am în posesie, nu am întâlnit așa ceva, deci sunt cucerită de acest aspect. Evident că se pot enumera și transferul rapid prin Hot Knot, doar printr-o simplă lipire a două telefoane, conectarea la televizor și vizualizarea conținutului pe ecranul mare, viteza mare de navigare pe internet datorită conexiunii 3G integrată, etc.
Se explică acum de ce îmi doresc acest smartphone, nu-i așa? Dacă vă place ideea de a câștiga un Allview P6 Energy, nu exitați să participați și voi la blogSpring!

5 Comments

  1. M-ai pierdut de la "camera 8 MP"… Ma "sperie" tot ce incepe cu "smart" 🙂 Imi place sa-i vad pe altii folosindu-le dar zic pas cand trebuie sa ma joc cu ele.
    Succes!

  2. Succes mult! Sigur veți câștiga!

  3. Diana, acest smartphone este foarte interesant, de exemplu, chiar dacă nu te pasionează jocurile, el poate încărca mai multe telefoane in acelasi timp. Are utilizari diverse. Face poze faine, selfiuri, pentru cine e interesat de arta fotografiei.

  4. Multumesc pentru urare, Anonim!

  5. Multe succesuri!

Leave a Reply

Required fields are marked *.