Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logo-cris-smile1

Zâmbet de poveste

| 0 comments

Am încercat în domeniul stomatologie diferite cabinete, ca fiecare dintre noi, în căutare de ce-i mai bun pentru el, dar am găsit ceea ce mi se potrivește doar la Clinica dentară Criss Smile. Este un loc profesionist atât pentru mine, cât și pentru copiii sau părinții mei.

De cele mai multe ori merg împreună cu unul dintre ei la cabinet și pot spune că este un lucru extraordinar să găsești într-o unică structură medicală, variate cure dentare. Serviciile medicale sunt de calitate ireproșabilă, experiența personalului medical nu poate fi pusă la îndoială, sunt medici de excepție, iar aparatura, tehnologia, echipamentele sunt avansate, de ultimă oră.
Nefiind o persoană plină de bani, a trebuit să țin cont și de aspectul financiar. Câți bani mă costă intervenția chirurgicală respectivă sau tratamentul cariei celui mic, implant dentar pentru soțul meu sau îmbunătățirea zâmbetului? Erau întrebări mai mult decât pertinente și care mă îngrijorau, având în vedere că în majoritatea cabinetelor la care am fost, m-am trezit că încep tratamentul cu un preț și la sfârșit, el creștea cel puțin încă o dată. Clinica dentară Criss Smile m-a informat corect în ce privește planul terapeutic recomandat de medic și a tarifului practicat, iar cei mici au avut parte de o tarifare redusă.
Ce tratamente oferă această clinică? Tot ce aveți nevoie: ortodonție, profilaxie dentară, endodonție, estetica dentară, restaurări dentare, implantologie, chirurgie dentară, parodontologie, pedodonție, anestezie, estetică facială.
Am ales să vorbesc despre implantul dentar de care au beneficiat la această clinică atât tatăl, cât și mama mea. Din cauza vârstei înaintate, dinții naturali au căzut. Tatălui meu nu-i prea păsa de cum arătă atunci când zâmbea, probabil considera că e normal să se întâmple așa pentru că părinții lui, țărani muncitori ai Bărăganului, tot așa pățiseră la vârsta lui. Dar mama, o femeie teribil de cochetă de când o știam, suferea vizibil datorită acestei transformări. Îi pierise zâmbetul de pe buze. Pur și simplu refuza să mai râdă, să vorbească chiar, pentru ca golul din dantură să nu se arate dizgrațios celor din jur. Acest lucru m-a determinat să îi propun mamei noua tehnologie, implantul dentar. Dacă tot trăim într-o epocă atât de avansată medical, de ce să nu folosim, și noi, noutățile care ne readuc zâmbetul pe buze? În plus, în afară de zâmbetul ei minunat, avea parte și de alte avantaje extraordinare ale realizării implantului: împiedică atrofierea țesutului osos, salvează dinții alăturați, implantul dentar este stabil, reduce riscurile de inflamații, este de durată, permite reabilitarea la orice vârstă și multe altele. Vă invit să vizualizați lista lor completă de tarife pentru implantul dentar, chiar nu aveți nimic de pierdut!
Clinica dentară Criss Smile vine în întâmpinarea pacienților săi cu o serie de oferte tentante, tot ce trebuie să faceți pentru o beneficia de ofertele acestei clinici este la un click distanță. Puteți vizita și pagina lor de Facebook!
Sănătate și zâmbete pentru toată lumea!

Leave a Reply

Required fields are marked *.