Profeta

din Lumea de dincolo de vise

vivat-familia

Pentru că-mi pasă – Vivat Familia!

| 0 comments

Sănătatea trebuie să fie pe primul loc în viața oricărui om care se respectă și care-i respectă pe cei dragi din familia lui. Nu degeaba se spune că dacă ai sănătate, ai de toate!
De cele mai multe ori refuzăm să credem că boala poate ajunge la oricare dintre noi, că se poate cuibări ca la ea acasă în corpurile noastre. Ea nu se instalează doar la vecinul sau la vreun văr îndepărtat, la o bunică sau la cine știe ce oameni necunoscuți, ci pândește la colț, gata să intervină acolo unde crede că găsește o portiță deschisă, acolo unde organismul este slăbit, fără imunitate. Ce avem de făcut în aceste momente în care boala ne dă târcoale? Înainte de toate trebuie să cunoaștem locul unde putem găsi ajutor chiar înainte de a fi bolnavi.

De câte ori nu vi s-a întâmplat să întrebați pe cineva, atunci când vă încearcă vreun simptom de boală: unde găsesc leac pentru alergiile mele, ce fac dacă sunt la menopauză, sunt atât de obosită că nici nu mai știu ce aș putea lua să dispară această senzație care-mi îngreunează viața acasă și mai ales la serviciu? Sunt sigură că întrebările ar continua în același mod și că de multe ori ați ridicat din umeri și ați mai făcut un ceai, ați mai luat o aspirină, ați trecut cu vederea, iar lucrurile au luat-o razna de tot.
Vreau să vă mărturisesc că eu am găsit un ajutor în acest sens la farmacia Vivat Familia! În ce constă acest ajutor, vă spun imediat: farmaciști buni, doctori extraordinari, producători profesioniști, prețuri mici pentru bugetul oricărei familii, iar trusa Vivat este bine pusă la punct, indiferent de sezonul în care suntem. Ideea este teribil de bună: ai pregătit totul în casă, nu te ia boala înainte, ai tot ce-ți trebuie la îndemână. Cel puțin știi că există în casă, gata de intervenție, gata oricând să-ți sară în ajutor, înainte de oricine altcineva, trusa Vivat este primul meu doctor!

După o anumită vârstă, pot spune că oboseala mă face să strâmb din nas când aud că începe o nouă zi de muncă sau că trebuie să mă mobilizez și să fac o curățenie de primăvară. Doar la aceste gânduri, picioarele mă lasă și mă așez în fotoliu epuizată. De cele mai multe ori mă inundau regretele că nu-s măritată cu vreun milionar care să-mi angajeze o femeie în casă pe post de menajeră.  După vizitele la medic și sfaturile necesare, am realizat că vârsta își spune cuvântul, iar magneziul nu ar trebui să-mi lipsească din alimentația mea. Efectele benefice ale suplimentului alimentar Equilibra au început să apară imediat: senzația de extenuare s-a diminuat treptat, a redus oboseala, iar starea generală s-a îmbunătățit. Magneziul contribuie și la funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății sistemului osos și al dinților și la funcționarea normală a sistemului muscular.

Din grijă pentru familia mea, am ajuns să cercetez tot ce ține de organismul uman, de carențele pe care le are acesta în funcție de trecerea timpului, așa că un ajutor de seamă pentru mama mea s-a dovedit a fi Korill, care datorită uleiului de krill este de 40 de ori mai eficient decât clasicele Omega 3, 6, 9 și încă un plus este dat de faptul că nu are un reflux gastric neplăcut, iar capsulele sunt mici, moi, ușor de înghițit. I s-a recomandat datorită problemelor pe care le avea la nivelul colesterolului și trigliceridelor, pentru refacerea necesarului de acizi grași esențiali și de antioxidanți naturali.
Câte lucruri trebuie să știm despre organismul nostru! Totul se învârte cu precizie, iar o simplă piesă stricată poate determina ca mecanismul să se defecteze, la fel ca cel al unui ceas.
E bine de știut aceste aspecte, iar o educație în acest sens o găsim chiar lângă noi, la farmacia independentă de la parterul blocului, în farmacia de la colț sau de pe aceeași stradă cu noi:
Vivat Familia este răspunsul pentru toată lumea!

Leave a Reply

Required fields are marked *.