Profeta

din Lumea de dincolo de vise

blogeaster2015

Participa la BlogEaster si castiga un Allview E2 Jump

| 0 comments

O adevărată provocare pentru orice pasionat de concursuri a fost lansată deja de Blog Awards prin  evenimentul BlogEaster. Premii frumoase așteaptă pe orice pasionat de scris, iar smartphone-ul ALLVIEW E2 Jump este ceea ce eu numesc o ispită pentru bloggerii participanți la această campanie.

Și, pentru că sunt încântată de acest premiu, m-am decis să particip cu forțe proaspete la acest eveniment. Îmi place acest smartphone pentru că e rezistent la apă. Știe careva de câte ori mi-am scăpat telefonul în apă? Nu cred că aveți habar! De fiecare dată eram obligată să renunț la telefon pentru că era irecuperabil, așa că mi-am zis că e o ocazie bună să intru în posesia unui smartphone-minune pentru viața mea și mai ales pentru buzunarul meu aproape falimentar din cauza achiziționării  unui număr impresionat de telefoane.  Sunt atrasă inclusiv  de design-ul acestui smartphone, partea frontală este dominată de ecranul cu diagonală de 4,5”, deasupra și dedesubtul căruia există două difuzoare, spatele este realizat din plastic ce oferă o bună aderență, nu atrage praful sau amprentele, iar părțile laterale sunt realizate din cauciuc de culoare verde deschis. Ador verdele acela de smarald, pare culoarea brotăcelului de primăvară! Abia aștept să fie al meu!
Pentru cei interesați de acest eveniment, vreau să vă mărturisesc că există și alte premii interesante în bani, vouchere de cumpărături sau diverse produse, că un blogger poate participa la acest eveniment la o campanie, două sau la toate campaniile, se poate înscrie cu un articol sau cel mult trei pentru fiecare campanie în parte, iar dacă participă la cel puțin 75% dintre ele, poate intra în posesia unuia dintre cele 10 premii acordate bloggerilor care vor ocupa primele locuri în Clasamentul blogEASTER.
Baftă tuturor participanților!

Leave a Reply

Required fields are marked *.