Profeta

din Lumea de dincolo de vise

evolio-logo

O tabletă care mi-a făcut cu ochiul

| 0 comments

Zilele trecute m-am gândit că ar trebui să abandonez starea mea de supărare pe vârsta mea matusalemică și să încerc să mă obișnuiesc cu faptul că anul 2015 nu mai are nicio treabă cu anul 1950. Vrem, nu vrem, e obligatoriu să ne mulăm pe realitățile de astăzi și să ne modificăm viețile în funcție de evoluțiile tehnologice dacă dorim să rămânem în contact cu lumea înconjurătoare și să înțelegem ce se întâmplă în ea.

În ziua de astăzi socializarea este teribil de importantă. Atât de importantă încât ea a cuprins toate categoriile de vârstă, și nu poți să nu observi că peste tot, acasă, la serviciu, în parc, toată lumea butonează câte ceva: de la telefon, la tabletă sau laptop. Le-am achiziționat pe toate pentru că fiecare își are rolul său în viața mea. Dar nu despre asta doresc să vă vorbesc astăzi, ci despre o descoperire pe care am făcută și care m-a încântat atât de mult încât doresc să v-o împărtășesc și vouă. Este vorba despre tableta “Evolio Axis 7″ HD” care are o calitate superioară și câteva atuuri de necontestat: două camere foto ( o datare rar întâlnită la categoria aceasta de preț), procesor Quad Core și autonomie extinsă.
Ce m-a atras la ea? În primul rând, îmi place teribil de mult pentru că are siluetă, așa cum îmi place mie să spun. Este slim, are un design elegant, poți să o ții într-o singură mână fără să alunece datorită carcasei mate cu textură anti-alunecare și antireflex. Un lucru important de știut este faptul că rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat, optimizat pentru un costum redus. Apoi, nu poți contesta faptul că are un procesor performant Quad Core ce asigură o operativitate sporită și rularea perfectă a aplicațiilor sau a jocurilor cu grafică complexă. Beneficiază de memorie internă de 8GB care poate aduna jocuri, fotografii, melodii, fișiere video, și poate fi extinsă cu încă 32 GB prin card Micro SD. 
Un lucru care încânta pe oricine , mai ales acum când există moda ”selfie”, este faptul că are două camere foto, una dorsală și una frontală. Deci tableta este pe gustul tuturor, inclusiv a celor care sunt pasionați de conversațiile online, camera foto frontală asigură cu brio această dorință.

Tableta este prevăzută cu modul Bluetooth 4.0 și Wi-Fi, ceea ce face posibil transferul de date și fișiere și poți avea acces oricând la știri diverse sau la rețelele de socializare în orice loc. Pentru cei care doresc o autonomie mare a tabletei, Evolio Axis 7HD răspunde perfect la această cerință cu 250 de ore în standby și până la 6 ore de funcționare continuă.
Pe mine m-a convins că merită achiziționată și că poate reprezenta un cadou extrem de interesant pentru soția mea, doar mai am nevoie să găsesc firul roșu cu alb și  Evolio e cadoul perfect de Mărțișor. 

Leave a Reply

Required fields are marked *.