Profeta

din Lumea de dincolo de vise

justfit-logo

Cumpărați medicamente fără rețetă!

| 0 comments

Pasiunea mea pentru sport a început absolut întâmplător, fără legătură cu dorința de a slăbi sau de a fi sănătoasă. Pur și simplu, într-o dimineață am avut chef să alerg, am încălțat pantofii sport, mi-am tras gluga pe cap și cu muzica sunându-mi în urechi, am străbătut parcul din apropiere. La început destul de greu, nu aveam deloc condiție fizică, apoi, odată cu trecerea zilelor, am lăsat în urmă gâfâielile și durerea musculară. Rezultatul? Am început să mă simt altfel, mai aptă pentru serviciu, mai optimistă, mai zâmbăreață și nu m-am putut opri aici. Sportul mi-a schimbat stilul de viață, mi l-a îmbunătățit și mi-a redat încrederea în mine. 

În aceste momente am descoperit JUSTFit, locul unde am găsit tot felul de ajutoare importante pentru sporirea calității noii mele vieți abia născute. De aici, mi-am cumpărat colanții necesari pentru alergat, la un preț avantajos, de calitate superioară. Inițial atât am avut nevoie să cumpăr, apoi magazinul online a devenit un loc în care să mă relaxez vizual chiar: accesorii și echipamente fitness, jucării de exterior, echipamente pentru diverse sporturi ( tenis de masă, ciclism, baschet, fotbal, tenis, volei) și suplimente diverse, au reprezentat motivul cercetărilor minuțioase pe care le-am intreprins în orele libere. 
Un produs de care sunt mândră, și pe care l-am achiziționat din acest magazin online, este banda de alergat. Poate vă întrebați de ce mi-a trebuit una, mai ales că alerg zilnic în parc. Răspunsul e simplu: condițiile meteorologice nefavorabile pot constitui un mare impediment pentru activitatea mea, de multe ori mi s-a întâmplat să nu pot alerga din cauza ploilor torențiale, a zăpezii abundente sau a vântului care bătea cu o viteză de peste 60 km/h. Așa că aparatul acesta a venit să-mi completeze viața sportivă atunci când nu reușesc să alerg în parc. În plus, e elegant, confortabil, se strânge ușor, nu incomodează, are motor de 2 cai putere, cu viteză care poate ajunge până la 16 km/h, Ultima persoană pe care  acest produs a convins-o că sportul este benefic pentru sănătatea fizică, dar și psihică, a fost bunica mea de 75 de ani. Își îmbracă treningul, își pune bentița pe frunte, ca în videoclipurile anilor 80, și stă 15 minute pe bandă. La finalul ședinței, spune că se simte alt om. O cred pentru că am trecut prin aceeași etapă și pot afirma că sportul te învață să trăiești. Am luat pentru ea și o minge de gimnastică, cel mai ușor exercițiu pe care-l face este să miște mingea dinspre mâini spre picioare, dar se pot face o grămadă de exerciții, pentru că astfel lucrezi toate categoriile de mușchi. Cel care cumpără un astfel de produs trebuie să aibă grijă să aleagă mingea în funcție de înălțimea pe care o are, iar când începe exercițiile să nu se arunce să lucreze cu orele pentru că la început te poți căpătui cu o febră musculară de toată frumusețea, încât îți va pieri cheful de sport în zilele următoare.  Mingea nu este folosită doar în mod terapeutic, în zilele noastre e tot mai folosită la întreținerea corpului. Exercițiile cu mingea de gimnastică sunt bune pentru coloană, te scapă de tensiunea musculară, menține activ sistemul nervos, elimină toxinele din organism și ajută la digestie.  Aveți o astfel de minge acasă? Dacă nu, v-o recomand ca fiind un mijloc de relaxare eficient, dar și un ajutor medical de seamă.
Sportul este medicamentul perfect pentru om, JUSTFit reprezintă locul ideal de unde poți lua medicamentele necesare sănătății fără rețeta medicului tău! 

Leave a Reply

Required fields are marked *.