Profeta

din Lumea de dincolo de vise

banner-carduri_jeak

Clinica stomatologică pentru întreaga familie – DentalPraxis

| 0 comments

Majoritatea oamenilor văd în clinica stomatologica beciurile Inchiziției. Întunericul, țipetele de groază, vaietele și bolboroselile victimelor sau chipurile înfiorătoare ale torționarilor apar în mintea oricărui doar la rostirea cuvintelor: ”durere de dinți”, ”măsea cariată”, ”implant dentar”, ”medic stomatolog”, etc. Există oare cineva pe care nu-l trec sudorile doar la gândul că trebuie să facă o vizită la clinică dentară? Probabil există și excepții, dar eu fac parte din categoria celor cu o frică fantastică de stomatolog.

Ultima durere m-a determinat să fac o vizită atât de urgentă, încât nu am mai avut timp să vizualizez în minte filmele de groază care rulau de obicei, atunci când aveam astfel de gânduri. Mă durea atât de tare, astfel încât din doi pași am ajuns la DentalPraxis. Ușa clinicii am deschis-o teribil de timorată, chiar am simțit câteva minute cum durerea începea încet să dispară și pentru o fracțiune de secundă am dorit să fac pașii înapoi și să o rup la goană, gândindu-mă: ”Ce-i în capul tău, fetițo, de ai ajuns la ușa clinicii?”. Dar am învins acea senzație și am împins ușa. Recunosc că nu mai fusesem de ceva ani buni într-un cabinet de acest gen, iar frica fusese mereu mai presus de rațiune. Sau poate durerile nu ajunseseră atât de puternice încât să mă facă să realizez că vizita la cabinetul stomatologic e o necesitate periodică dacă vrei să fii mereu un om sănătos.
Fantastic! Clinica Dental Praxis se afișa cu o atitudine elegantă, caldă, primitoare, mi-a inspirat încredere și chiar curiozitate. Mobilierul nu părea deloc al unei camere de supliciu din Evul Mediu, iar personalul nu se perinda prin fața mea înveșmântat în pelerine cu glugi imense negre și nici nu mânuia vreun instrumentar de tortură, așa cum îmi închipuiam noapte de noapte. Din contră, echipa medicală era plină de oameni cu fețe zâmbitoare, îmbrăcați în haine albe și foarte amabili.
Zâmbetul părea că face parte din echipamentul de lucru al fiecăruia, chiar medicul stomatolog mi-a zâmbit încrezător, inspirându-mi optimism și gânduri pozitive.
De ce am continuat să merg la această clinică? În primul rând, acest zâmbet afișat de toată lumea a fost decisiv în a mă încredința că nimeni nu-mi face niciun rău. Apoi au urmat toate celelalte chestiuni ce țin exact de procedurile medicale sau de partea financiară. Un lucru important pentru mine a fost faptul că am putut opta să plătesc în 12 rate fără dobândă, dar și faptul că am putut beneficia de o ofertă super tare pentru un implant dentar de care aveam nevoie. Am optat pentru Implant Dentar PREMIUM Alpha Bio, iar prețul a fost cu adevărat ocazia potrivită pentru mine.
Recomand această clinică stomatologică, un loc plin de amabilitate și profesionalism. Puteți găsi diferite servicii ce țin de ortodontie, profilaxie dentară, tratamentul cariilor, estetica dentară, restaurări dentare, implantologie, chirurgie dentară, parodontologie, stomatologie copii, anestezie, estetica facială.

Leave a Reply

Required fields are marked *.