Profeta

din Lumea de dincolo de vise

92e10f48fd

Allview V1 Viper L – Cadou perfect de Mărțișor

| 0 comments

Zilele trecute mi-am cumpărat un nou telefon, nu pentru că aveam nevoie urgentă de ceva nou și performant, ci pentru că cineva și-a dorit prea mult telefonul meu, așa că m-a lăsat fără el.  Trec cu eleganță peste acest moment, dar și peste starea mea de nervozitate datorată faptului că am fost jefuită, și vreau să vă vorbesc despre noul meu telefon care mă mulțumește pe deplin, ajungând chiar să mulțumesc hoțului că m-a lăsat fără cel vechi.

Noua achiziție este Allview V1 Viper L și este tot ce-și poate dori o femeie ca mine: eleganță și putere. Adevărul e că mi-a fost recomandat de un amic, l-am testat vreo câteva zile și vreau să vă mărturisesc că sunt uimită de ce poate și de cât de bine arată.
În primul rând, îmi place pentru că are siluetă, e subțirel, doar 8,6mm, are un capac pe spate elegant, display generos și este foarte performant. Știu că până acum nu sunt niște caracteristici care să dea pe spate pe oricine, dar o femeie apreciază teribil de mult ambalajul oricărui produs pe care-l ține în mână. 
Chiar dacă este disponibil și pe negru, eu mi-am luat telefonul pe alb, pare mult mai elegant și mai interesant. Are un display de 5”, așa că informațiile și imaginile sunt mult mai clare, navighez cu mai mare ușurință pe internet. Camerele foto îmi permit să imortalizez amintiri dragi. Cel mai mult apreciez ledul frontal pe care nu l-am întâlnit la alte telefoane, care-mi permit să fac selfie-uri chiar și în condiții de iluminare slabe. Sunt teribil de cochetă, așa e? 
În plus, telefonul are un editor de poze foarte ușor de folosit cu ajutorul căruia pot da pozelor mele o amprentă personală. Sunt o pasionată de arta fotografiei, așa că pot spune că telefonul face față cu brio exigențelor mele în acest domeniu. Merge achiziționat  dacă vrei poze  de calitate superioară. Încă un atu important al acestui telefon este funcția Best Face cu ajutorul căreia pot fi sigură că niciunul dintre prietenii mei nu vor avea ceva de obiectat  la pozele de grup făcute ( rămân de domeniul trecutului pozele de grup cu o persoană cu ochii închiși sau cu gura întredeschisă). 
Ceea ce mi-a plăcut când am folosit telefonul amicului meu a fost o altă funcție, cea de mod vizitator, prin care el a putut să securizeze printr-o parolă datele personale: fotografii, notițe, istoricul apelurilor, mesaje, etc. Nu e o chestie cool? Pe mine m-a încântat. 
De când folosesc acest telefon soțul nu mai are motiv să-mi reproșeze că nu-i răspund la mesaje pentru că telefonul semnalizează apelurile sau sms-urile printr-o avertizare luminoasă.  Iarăși merită menționat și funcția floating video, un lucru bun pe care-l așteptam la un telefon. E de știut faptul că femeilor le place să facă mai multe treburi în același timp ( să conducă și să se rujeze în același timp, de exemplu), dacă urmăresc un videoclip pot trimite în același timp un mesaj sau să vizualizez un e-mail. 
Acest telefon este un răsfăț pentru orice femeie, un ajutor important, are un acumulator de 1950 mAh, deci o mare autonomie. Merge folosit chiar și de persoane vârstnice datorită faptului că dimensiunile fontulurilor din mesaje pot fi mărite printr-o simplă mișcare a două degete. 
Se apropie ziua de 8 Martie, ce-ar fi să faceți cadou iubitei sau soției un astfel de telefon? Va fi cu adevărat o alegere perfectă!
Pentru cei care aveți talent la scris, vă vând un pont: participați pe BlogAwards,  concursul BlogMartisor, la campania Allview și puteți câștiga un Allview V1 Viper L! Succes tuturor participanților!

Leave a Reply

Required fields are marked *.