Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Lampa-Luna-12-2ydpao61ioqpzjs3rgnabk

Ce cumpăr iubitului de Ziua îndrăgostiților?

| 0 comments

Se apropie Valentines’s Day 2015 și lumea fierbe de parcă a revenit brusc Crăciunul. Ce-or avea de zbârnâie ca niște albinuțe pe lângă stup? Am stat și m-am gândit câteva clipe, mi-am luat sacoșele cu morcovi și cartofi, abia cumpărate din piață, am oftat  prelung așteptând ca microbuzul să oprească în stație și să mă ducă acasă încărcată cu produsele cotidiene. Ce viață aglomerată, m-am trezit că vorbesc cu mine însămi, cine mai are timp de aiureli de gen?

Ajunsă acasă, am făcut o cafeluță și m-am așezat în fotoliu cu ochii pe geamul ușor aburit. Două vrăbiuțe stăteau una lângă alta pe o creangă de cireș, probabil se încălzeau. Le-am privit îndelung, iar gândurile mi s-au întors în trecut, amintirile au revenit și m-am trezit brusc reîndrăgostindu-mă de băiatul acela blond cu ochi albaștri, de gura lui cu buze mari și roșii, de mâinile mici și catifelate, de glasul clar ca un izvor de apă de munte, teii se scuturau iarăși asupra noastră, răspândind arome eminesciene într-un parc de Iași postrevoluționar.
Ce anume m-a determinat să iau în serios această zi la vârsta mea? Răspunsul mi l-am dat pe loc: iubirea. Sunt la fel de îndrăgostită de el și astăzi, chiar dacă nu mai suntem în acel oraș, chiar dacă anii au trecut și părul ne-a albit, zâmbetele și atingerea sunt la fel de tinere ca odinioară. Așa că mi-am deschis laptopul pe care un Moș Crăciun cu ochi albaștri mi l-a făcut cadou anul acesta, și am intrat într-un magazin online pe care mi-l recomandase o prietenă foarte bună: mindblower.ro.  Un loc perfect pentru a găsi ceea ce aveam nevoie: să readuc în ochii lui acea sclipire năzdrăvană din anii de facultate.
Ce i-am cumpărat? Vă spun vouă, dragii mei, pentru el va fi surpriză. Am găsit o grămadă de lucruri interesante. De exemplu, mi-a trezit interesul o hartă de stele pentru că e pasionat de astronomie. Visează doar stele, galaxii, planete și în unele nopți reușesc cu greu să-l readuc în casă, pur și simplu stă cu ochii pironiți prin telescop parcă așteptând descoperiri colosale sau apariția unei nave extraterestre. E un cadou care îi va plăcea în mod sigur și pe care l-am găsit dintr-o ocheadă. M-am gândit că harta de stele o voi pune strategic în dormitor, nu-i rău, nu?

Mi-a mai plăcut o hârtie obraznică de împachetat. Vă asigur că merită achiziționată, e teribil de haioasă și va face impresie iubitului sau iubitei. Eu o recomand cu încredere tuturor pentru că va smulge un zâmbet cel puțin celui mai încruntat sau cârcotaș iubit.
Pentru doamne cred că cel mai tare cadou ar fi perdeaua de duș IGGI Sexy Man ce are imprimată silueta unui bărbat, este atât de reală încât ai putea fi șocată la prima vedere crezând că ți-a invadat dușul vreo vedetă sexy plină de pătrățele. Amuzant, nu? Vă garantez că va șoca pe mama soacră care va veni în vizită sau vreo prietenă aflată la o bârfă mică dis-de-dimineață!
Deci, dacă cumva vă puneți întrebarea: ce să cumpăr iubitului sau iubitei de Ziua Îndrăgostiților?, răspunsul vi-l dau eu: căutați printre rafturile magazinului mindblower.ro, la categoria ”Îndrăgostiți” și este imposibil să nu găsiți o grămadă de idei care mai de care mai originale și mai atractive! Spor la shopping!

Leave a Reply

Required fields are marked *.