Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logo

Cărucioare copii de la Bekid.ro

| 0 comments

Lumea copiilor este o lume plină de culoare, de vise frumoase, de jucării și de lucruri plăcute, care inspiră bunătate, veselie, râsete zglobii și gânduri pozitive. Orice mămică așteaptă cu nerăbdare sosirea celui mic, personajul în jurul căruia va gravita din acel moment și pe care trebuie să-l privească cu o mare responsabilitate.
De aceea, trebuie să se acorde o mare atenție obiectelor care-l înconjoară pe micuț. De la scutecele și biberoane, până la hăinuțe și jucării, pătuț sau cărucior, scaun de mașină sau marsupiu, mămicile pot găsi calitate, varietate, garanție și promptitudine la produsele Bekid, unul dintre magazinele online din România care pun pe primul plan înainte de toate securitatea și fericirea celor mici, dar și liniștea părinților sau bunicilor.
Vă recomand cu încredere câteva din produsele lor din secțiunea Cărucioare copii, cu precizarea că Bekid oferă o mare diversitate de articole de diferite tipuri!
Un cărucior pe care l-am cumpărat și l-am testat, de care mă declar mulțumită este https://www.bekid.ro/carucior-pentru-copii-3-in-1-mykids-amber-alb-red.html . L-am cumpărat pentru fetița mea pentru că, recunosc, l-am îndrăgit de la prima vedere datorită design-ului deosebit, dar și a culorii excepționale. Foarte ușor de manevrat oriunde, mi-a plăcut faptul că este un articol 3 in 1 care se transformă în ce obiect are nevoie cel mic, landou, scoică sau cărucior sport, dar și pentru faptul că are niște accesorii utile pentru copii, dar și pentru mămici: geantă, coș, apărătoare de ploaie, huse de tot felul cu rol de protecție pentru picioare sau împotriva insectelor. Este teribil de ușor de manevrat, are centură de siguranță pentru copil, dar și perniță pentru confort. Într-un cuvânt, l-aș caracteriza că este perfect pentru orice copil de la naștere și până va dori să nu-l mai folosească.

Pentru mămicile cu gemeni, situația poate fi salvată de un cărucior performant, robust și foarte rezistent, https://www.bekid.ro/joie-carucior-de-gemeni-aire-twin.html .  Este ideal pentru gemeni încă de la naștere și până la 3 ani. pentru că spătarul poate fi înclinat în mai multe moduri, este ușor, are centuri de siguranță, geam de supraveghere la copertină și este ușor de pliat atunci când trebuie depozitat sau introdus în mașină. Gemenii nu mai reprezintă o surpriză pentru părinții dezorientați, produsul acesta de la Bekid este un ajutor pentru bugetul oricărei familii. Nu este nevoie să cumpărați două cărucioare, este de ajuns unul singur, după cum observați!

O categorie de cărucioare pe care doresc de asemenea să o menționez este Cărucioare copii ieftine. Bekid pune la dispoziția oricărui părinte un model de cărucior în funcție de suma mai mare sau mai mică pe care a alocat-o pentru achiziționarea acestui articol atât de necesar încă de la nașterea copilului. Astfel, un produs care merită menționat este https://www.bekid.ro/carucior-sport-copii-dhs-301-albastru.html , pe care-l recomand pentru copiii de la 6 luni și până la o greutate de 15 kg. Zilele acestea, cei care doresc să-l achiziționeze chiar beneficiază de o reducere foarte bună pentru orice cumpărător.

Produsele Bekid sunt înainte de toate o garanție a calității și securității pe care orice părinte responsabil le dorește pentru copilul lor. Producătorii care comercializează aceste produse aici sunt branduri foarte cunoscute în întreaga lume, iar prețurile pe care le afișează sunt pentru buzunarul oricui și pentru zâmbetul unui bebeluș fericit.

Leave a Reply

Required fields are marked *.