Profeta

din Lumea de dincolo de vise

valentine-2015-articol

Blog My Valentine

| 8 Comments

Cui îi place să scrie, ar trebui să își facă un blog, dacă nu cumva deja îl are, pentru simplul motiv că poți câștiga bani, produse și mulți cititori, cu o singură condiție, aceea de a face ceea ce îi place: să scrie frumos, captivant și cu pasiune.

O campanie foarte frumoasă, cu premii interesante, este cea propusă de http://www.blogawards.ro/ . Blog My Valentine, ediția 2015, acordă premii pentru fiecare campanie în parte, dar și premii surprize bloggerilor participanți. Tot ce trebuie să faci este să scrii un articol de promovare a evenimentului, de minim 100 de cuvinte, să introduci un link către pagina http://www.blogawards.ro/ și să promovezi articolul pe pagina de facebook. Pare simplu, nu? Și atunci ce te reține în a scrie chiar și tu?
Poți alege la ce campanii să scrii, care prezintă un interes pentru tine sau pentru cititorii tăi, la una sau la toate campaniile, după dorința proprie, totul este să o faci cu dăruire și inventivitate. Ține minte: poți scrie un articol sau cel mult trei pentru fiecare campanie!
Vrei să știi ce premii se acordă? Sunt doar primi sponsori care și-au anunțat participarea, urmează și alții la fel de generoși:

 1. Voucher de 500 lei pentru orice excursie de pe GeniusTravel.ro. Voucher-ul poate fi folosit pentru a achizitiona o excursie de orice valoare de pe Genius Travel. In cazul in care valoarea excursiei achizitionate depaseste 500 lei se va plati diferenta de pret.
 2. Autorul celui mai reusit articol primeste o tableta Allview WI10N in valoare de 1149 lei
 3. Locul 1: suma de 300 lei
  Locul 2: suma de 100 lei
  Locul 3: un voucher in valoare de 100 lei pentru cumparaturi din magazinul GemSale
  Locul 4: un voucher in valoare de 100 lei pentru cumparaturi din magazinul GemSale
 4. Autorul celui mai bun articol va primi un scaun de birou cu functie de masaj in valoare de 558 lei.
  BAFTA TUTUROR PARTICIPANȚILOR!!!!!

8 Comments

 1. Be my valentine!:P … too many things to figure about love! Azi e cu engleza… ieri fuse cu saudade! :)))

 2. Serios? Stai sa verific certificatul de casatorie. Oare pana cand era valabil? Stai nitel, daca nu mai e valabil, ma bag, pana scoate altul, nu se pune, nu?

 3. Oricum prima nu se pune! 😛 Asa ca :))) who cares if you have or not! :))) Deci oferta ramane deschisa.

 4. Bun! In ce consta sa fiu ce ai cerut? Ca sa stiu conditiile in caz ca accept. Cine stie, poate ca pe langa Olt, Valentină inseamna cine stie ce!

 5. As, un fleac! :))) Capitulare neconditionata si cam atat! Modeste nu? Si apoi inseamna cam acelasi lucru si pe aici si pe langa movilita de pe malul stg al saratei! :)))

 6. N-am idee, dar e foarte important de stabilit termenii capitularii. Neconditionatul ala e fantezie.

 7. :))) Fantezia este pentru dragoste ca furtuna pentru flacara. O stinge pe cea slaba si o reaprinde pe cea mai puternica. La fel si timpul! Si uneori la fel si TU. Deci ramane cum am stabilit. Neconditionat! 😛

 8. Neconditionare ca Japonia dupa al doilea. Dar pana la urma imparatul a scapat.

Leave a Reply

Required fields are marked *.