Profeta

din Lumea de dincolo de vise

iphone-3g-vs-iphone-3gs-600x300

Probleme rezolvate cu service GSM iTool

| 0 comments

Nu știu cum e pentru alții, dar eu sunt legată de telefonul meu, mai ceva decât de rude sau prieteni. Cu el alături sunt mereu conectată la realitatea înconjurătoare prin internet. Oare este cineva care-și mai poate imagina existența noastră de zi cu zi fără folosirea acestui instrument care ne ține apropiați, care micșorează distanțele și care îți permite distracție la orice oră din zi și noapte? Probabil că foarte puțini dintre noi.

Nu am un telefon de ultimă oră, poate și pentru că nu-mi permit încă acest  tip de telefon, dar vreau să vă mărturisesc că m-au trecut toate apele când iPhone-ul 3G a început să aibă câteva probleme în timp ce-l foloseam. Cine mai repară astfel de telefoane, un display iPhone de fapt? Nu mai sunt de actualitate, așa că frica mea a luat amploare brusc. Un amic, care s-a confruntat cu această problemă, a râs spunându-mi că se cere unul nou. Am zâmbit puțin iritată și m-am apucat de căutat un service care să mă ajute în problema mea, și am găsit: Service iTool e specializat în repararea acestor telefoane și utilizează numai piese originale. Cum l-am găsit? Simplu, pe internet, aici e totul extrem de ușor și dacă începi o cercetare adecvată, nu ai cum să nu ajungi la finalul dorit. Mi-au reparat iPhone-ul cât ai zice pește, nu-mi venea să cred. Mă uitam la telefon încântată, iar prețul de reparație a fost unul extrem de avantajos, pe măsura serviciilor de calitate de care am beneficiat. Simplu și eficient cu Service iTool!

Un service de care am beneficiat pe mai departe atât eu, cât și prietenii mei. Unul dintre ei s-a trezit într-o dimineață cu o defecțiune majoră la telefonul Samsung și m-a întrebat, bulversat de posibilitatea de a rămâne pentru câteva zile fără mobil, unde găsește un service telefoane pentru reparații Software.
-Service iTool este ceea ce-ți trebuie. Piesele sunt originale la ei, beneficiezi de garanție, iar diagnosticarea și montajul sunt gratuite.
Atunci când știi un lucru de calitate, e obligație morală să o împărtășești prietenilor tăi!
Pot vorbi multă vreme despre ajutorul pe care l-am primit de la o firmă competentă precum iTool, cu exemple concrete și cu bucurie în suflet. Pentru că am fost mulțumită de serviciile lor, am dus la reparat și Gps-ul care nu mai pornea și acest lucru mă stresa fantastic, obișnuită să am parte zi de zi de informațiile lui, mai ales prin prisma serviciului meu. După ce l-au consultat cei de la reparatii gps, verdictul a fost defecțiune hardware pe placă. Grav? Am întrebat de parcă eram în fața biroului doctorului personal.
-Nimic nu e grav, doamnă! Totul se poate repara dacă ai o echipă de profesioniști ca noi!
Nu știu câți dintre noi realizează cât de important e să găsești exact service-ul potrivit. De multe ori mi s-a întâmplat să plătesc degeaba niște servicii care nu-mi trebuiau. Diagnosticau greșit, înlocuiau piese aiurea și într-un final mi se spunea că nu se mai poate face nimic, să renunț la obiectul respectiv. Service Itool este locul unde totul se repară. Îl recomand cu încredere tuturor prietenilor mei!

Leave a Reply

Required fields are marked *.