Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logocu-ro-1000px1
logocu-ro-1000px1

Orice produs pentru copii găsim la Babytrend

| 0 comments

Părinții știu mereu ce e mai bun pentru copiii lor. Până la urmă, asta e menirea lor, să protejeze, să alinte, să răsfețe și să cunoască locul de unde pot cumpăra produse de calitate pentru cei mici: Babytrend. Indiferent de sezon, copiii au o grămadă de necesități, de la scutece și biberoane, la scaune auto sau de servit masa, de la premergător și leagăn sau balansoar, la cărucioare care mai de care mai sofisticate, cu accesorii multiple, până la Jucarii-Jucarii bebe educative, cărți pentru copiii, pătuțuri și țarcuri, marsupii, videofoane și alte zeci de produse fără de care, în zilele noastre, nu mai putem concepe existența celor mici.

Pentru că este anotimpul de iarnă, cea mai nouă achiziție, care face furori în rândul copiilor de pretutindeni, a fost și este săniuța. Clasica, banala poate pentru unii, săniuță, poate fi un cadou de Crăciun de efect pentru cei mici, din partea părinților, bunicilor, rudelor apropiate care vor să aducă zâmbete de fericire pe chipurile fiilor sau nepoților. Eu recomand săniuța cu sac căptușit în interior cu lână, astfel copilul are parte de căldură chiar și la temperaturi de sub 0 grade Celsius. Am achiziționat-o în urmă cu două săptămâni și pot spune că a prins cu succes zăpada de la începutul lunii decembrie, a rezistat fantastic de bine la toate manevrele fiilor mei, iar în cazul celui mic, am putut să-l însoțesc pe sanie pentru că este foarte încăpătoare și mai ales potrivită inclusiv pentru un adult. Un alt atu ar fi faptul că vopseaua folosită este pe bază de apă, nu este toxică, spătarul este bine fixat de sanie pentru siguranța copilului, dar poate fi detașat cu timpul când acesta crește.  Saniute pentru distracție și veselie garantate!
Alte produse pe care le va aduce Moșul celor mici, un Moș grijuliu, care cumpără din timp cadourile perfecte sunt: trenulețele electrice, mașinuțe, jucării pentru bebe, avioane, balansoare și un leagăn. Așa m-am gândit eu că ar putea să folosească cei mici în acest an, așa că de ce să nu fie o bucurie de Crăciun toate aceste produse?

Trenulețele sunt preferatele băieților mei. Sunt înșirate căi ferate, locomotive și vagoane, stegulețe și stații, semafoare și tot felul de alte accesorii prin toată camera.  Principala distracție de după amiaza în orice anotimp, un moment de reuniune în familie și cadoul pe care l-ar adora orice copil. Cine nu l-ar aștepta pe Moș Crăciun cu bucurie și anul următor, dacă ar primi un astfel de cadou acum?
Recomand tuturor părinților și balansoarele sau șezlongurile de la Babytrend! Sunt pur și simplu adorabile, iar cei mici le pot folosi până la o vârstă mai mare pentru că ele suportă greutăți de până la 80 de kilograme! Interesant, nu-i așa?  Când nepoțelul nu-i acasă, bunica poate să-i fure locul!  Cine spune că Babytrend este doar pentru cei mici? Uite un produs care merge încercat de toți membrii familiei!
Dacă aș fi întrebată de vreunul dintre cititorii mei ce produse pentru copii putem găsi în magazinul online Babytrend, răspunsul meu ar fi: de toate pentru toate gusturile și nevoile celor mici! De ce să nu profităm de un loc minunat? Recomand cu sufletul produsele de calitate, profesionalismul angajaților acestui magazin, dar și prețurile avantajoase pentru bugetul oricărui Moș Crăciun dornic de surprize fantastice!

Leave a Reply

Required fields are marked *.