Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logocu-ro-1000px
logocu-ro-1000px

Împărăția produselor pentru copii Babytrend

| 0 comments

…-De unde sosesc jucăriile mele, mami?

Întrebarea băiețelului meu mă face să zâmbesc și să-i sărut obrăjorii înfierbântați de căldura șemineului. Cât de bine este să fii copil să să o ai pe mami lângă tine! Să-ți aducă tot ce este necesar, să te îmbrățișeze în fiecare dimineață și să dea un pupic inclusiv micului pluș pe care cel mic îl strânge cu drag la piept noaptea pentru a avea un partener care să-l ferească de celebrul bau-bau! Îi răspund surâzătoare, iar ochii albaștri, senini ca o dimineață de vară, ai fiului meu, aruncă asupra lumii mirare și neîncredere:
-De la magazin, dragul meu! Tu de unde credeai că sunt?
-Aș fi spus că din tărâmul jucăriilor. Adică vrei să spui, mami, că nu există un împărat care le creează și le dă copiilor cuminți?
Cum poți să-l dezamăgești, spuneți-mi și mie?! Clipesc puțin, mă gândesc câteva secunde și răspund serioasă:
-Ai dreptate, copile! Există un tărâm al jucăriilor, de acolo provin.
Am înclinat capul. Cum aș putea să spun altceva acelor ochișori calzi și plini de viață?
…- Și cum se numește acest tărâm?
Mă lasă mască uneori. E foarte încăpățânat și își urmărește ideile până la final cu o asiduitate ce arată o ambiție extraordinară la un puști de câțiva anișori. Oare cum va fi la maturitate? Cad pe gânduri și mi-l imaginez pe băiețelul meu, deja bărbat, cu familie și copii. Lăcrimez și brusc realizez că cel mic mă urmărește foarte atent. Îi zâmbesc ca unui soare de primăvară!
-Se numește Babytrend, puiule! De aici provin toate jucăriile din camera ta!
-Și săniuța roșie?

Înclin capul a afirmație. Numai eu știu cât mi-a luat să găsesc acest tărâm minunat al jucăriilor! Dacă mă întrebați ce produse pentru copii cumpăr de aici, voi răspunde: de toate! Găsești ce vrei și ce nu vrei, cum se spune! Scaune auto, pătuțuri, accesorii, scaune de masă, scutece, șervețele, aerosoli, umidificatoare, termometre, saniute, vehicule, marsupii, balansoare, leagăne, trotinete, căsuțe de joacă, mașinuțe, avioane, jocuri educative și o grămadă de alte tipuri de jucării au intrat rând pe rând în viața noastră de zi cu zi, au devenit parte din familie, au creat povești în jurul lor, clipe de neuitat, veselie și dorință de înțelegere.
Piciul mă privește curios. Poate că se gândește la ce-mi trece prin cap de fac pauze dese în conversația noastră. Se așează în balansoarul preferat și îmi zâmbește inocent. Gropițe dulci apar în obrăjorii pufoși și rozalii. Devin melancolică. I-am luat balansoarul când avea abia o lună. Era atât de mic și atât de nevinovat! O afacere absolut perfectă pentru că balansoarul poate fi folosit până la o greutate de 80 de kilograme, deci din această cauză, puiul meu stă în el chiar și la trei ani.
-Mami, dar Babytrend are un împărat și o împărăteasă?  Copii au? Dacă au o fiică, când voi fi mare, mă voi mărita cu ea!
Râd cu gura până la urechi. Ce trăznaie! Îl întreb de ce s-ar ”mărita” cu fata lor și-mi răspunde cât se poate de serios:
-Dar e logic, mami! Voi avea jucării toată viața.
-Atunci o să găsim fata împăratului din tărâmul Babytrend și ne-om face-o mireasă, dragul meu!
Balansoarul îl adoarme. Își scapă pleoapele și zâmbește visând cine știe ce jucării. Oare de ce nu rămânem copii toată viața?
Mă ridic și mă duc să fac ceva de mâncare. Cât doarme cel mic, am timp suficient pentru celelalte treburi din gospodărie. Cum se trezește, începe să facă planuri de atac! Ori mergem cu săniuța cea roșie la derdeluș, ori ne jucăm cu trenulețul electric sau cu  orice altă jucărie preferată!
Mă bufnește râsul când îmi aduc aminte de viitoarea mea noră, fiica împăratului Babytrend, dar recunosc că din acest tărâm provin toate produsele de care a avut nevoie cel mic. La treabă, mămico! Un îndemn cât se poate de serios, cel mic se trezește curând. Trag cu ochiul la cel mic și-mi spun că ar merita să transmit și altora locul de unde am achiziționat mica minune care-l adoarme: balansoare si leagane .

Leave a Reply

Required fields are marked *.