Profeta

din Lumea de dincolo de vise

craciunul-bloggerilor-header

Campania Crăciunul Bloggerilor 2014

| 4 Comments

Luna decembrie vine cu numeroase cadouri, cu veselie, mâncare din belșug, cu strălucirea bradului plin de globulețele colorate și, mai ales, cu nelipsitul, eternul, Moș Crăciun, pe care oricare dintre noi, fie mic, fie mare, îl așteptăm cu sufletul la gură. Doar este cel mai așteptat moment al iernii, o dată cu sosirea vacanței mult așteptate de oricare dintre noi!

Bloggerii au și ei parte de multe surprize cu ocazia sărbătorilor de iarnă, tot ceea ce au de făcut este să se bucure de ele oferind în schimb ceea ce știu ei să facă mai bine, și anume, să scrie articole frumoase și interesante, captivante pentru cititorii lor. Cine știe că poate să facă acest lucru, să se așeze la birou, în fața laptopului și să înceapă imediat să scrie! De ce să întârzii sosirea Moșului? Pe mine m-a atras imediat această idee, mi s-a părut ceva inedit, așa că recunosc că până în acest moment deja am scris câteva articole pentru această campanie minunată! 
 Moș Crăciun de anul acesta este nimeni altul decât BlogAwards, care aduce cu sine Crăciunul Bloggerilor 2014. Pentru cine nu a aflat încă, BlogAwards se transformă pentru fiecare dintre noi, într-un Moș Crăciun, cu barbă albă, cu mantie roșie și cu un imens sac de cadouri create de spiriduși de seamă , precum Karin gifts, fungadgets, gadgetway.ro, topcadouri.ro, plusconfort.ro, gemsale.ro, iTool.ro, Mobilă-Ghencea.ro, babytrend.ro. Și cu astfel de cadouri, cine nu și-ar dori să scrie cât mai multe lucruri interesante despre ceea ce găsim în magazinele online: prețuri avantajoase pentru cadourile persoanelor dragi, calitatea și diversitatea produselor, profesionalismul angajaților, etc?
Ceea ce aveți de făcut este doar să scrieți cât mai mult, cât mai frumos, cât mai atractiv și mai incitant pentru cititori, iar Moșul va sosi la voi mult mai devreme anul acesta! Spor la scris și gânduri bune tuturor!

4 Comments

  1. tareee!!!

Leave a Reply

Required fields are marked *.