Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logosecundar-final

Stilul începe de la ceasul pe care-l porți

| 0 comments

Se spune că diamantele sunt prietenele femeilor. Eu nu sunt de acord cu acest lucru, aș reformula această expresie și aș spune-o așa: ceasurile sunt cele mai bune prietene ale femeilor, dar și ale bărbaților.  De ce? Pentru că ele arată stilul adevărat al persoanei care-l poartă. http://www.secundar.ro/home

Nu vreau să vorbesc de rău suratele diamante, din contră, sunt pietre frumoase, strălucitoare, delicate, pline de parfum aristocratic, dar un ceas bine ales denotă clasa celui care-l poartă, mult mai mult decât ar face-o ele. Fie că este stilul sport, stilul casual sau elegant, ceasul face o ținută să iasă din anonimat sau accentuează eleganța nativă a purtătorului. Pe stradă sau la o petrecere, la școală sau birou, la vreo întâlnire de afaceri, acest accesoriu arată celor din jur cine suntem, de unde venim și ce dorim de la ceilalți.
Ați observat vreodată cum un ceas elegant la o ținută elegantă, te scapă de stresul găsirii unei bijuterii opulente care să scoată rochia din anonimat? E foarte simplu să transformi ceasul într-o bijuterie cu impact asupra invitaților la o petrecere. Purtat la o rochie chic, neagră, pe care sunt aplicate mici pietre semiprețioase brodate la decolteu, ceasul atrage privirea celor din jur ca un magnet. E privit, e remarcat, atrage aplauzele celor pasionați, iscă discuții referitor la el, încheagă conversații între necunoscuți.
La o întâlnire de afaceri, ceasul este cel care apare frumos, elegant,  ca un personaj misterios. De obicei, la aceste evenimente, cei prezenți trebuie să convingă pe ceilalți asupra diverselor tematici, iar purtătorul costumului este împlinit de un ceas cu personalitate, care-i conferă un stil anume, îi dă posibilitatea de a se face ascultat mult mai ușor.
Îmi plac ceasurile pentru că transmit forță, eleganță, putere și timp. Cel care îl folosește îmi apare ca un stăpân etern al timpului, pe care îl poate opri sau să-l facă să treacă după bunul plac. http://www.secundar.ro/black-friday
Pentru o femeie, ceasul nu este deloc doar un obiect care arată ora exactă, ci reprezintă un accesoriu al ținutei. Ea își alege aceste mici bijuterii în funcție de dispoziția pe care o are într-o zi sau de ocazie. O femeie știe să asorteze ceasul potrivit în așa fel încât să transmită mereu stil și eleganță. Până la urmă, trăim o epocă în care accesoriile sunt extrem de importante și denotă și o categorie din care faci parte, dar și gustul rafinat sau prosperitatea de care te bucuri.

Un bărbat, care dorește să fie încrezător în ținuta sa, știe ce anume i se potrivește în vestimentație, ce pantofi trebuie să poarte la diverse ținute, cum asortează cureaua și cravata, ochelarii de soare http://www.secundar.ro/ochelari-de-soare, dar principala regulă de care va ține cont este alegerea unui ceas bun potrivit gustului și stilului de viață. Pentru că ceasul este cel mai bun orator, care vorbește despre cine este bărbatul respectiv, despre profesia lui, despre locul unde stă, despre activitățile sale curente.
Dacă facem o călătorie în trecut, istoria ne arată frumusețea ceasurilor, evoluția lor și frumusețea de neconfundat pe care o are fiecare în parte: extravaganță, inovație, tradiție, eleganță. Într-un cuvânt, toate atuurile care dau stilul unei persoane!

Leave a Reply

Required fields are marked *.