Profeta

din Lumea de dincolo de vise

bestkids

Olimpiada jucăriilor

| 0 comments

Ce faci când ești copil și vine anotimpul rece? Simplu: scoți jucăriile și începi o adevărată Olimpiadă alături de prietenii tăi, pentru că frigul te obligă să mai stai prin casă și să o rărești cu parcurile.
Ei, nu putem spune că iarna nu aduce bucuriile ei și jocuri specifice acestui anotimp! Numai dacă te gândești la schi, la patinaj sau la săniuța comandată de mămica și care a sosit aproape la timp, căci timpul deja s-a schimbat și pe la munte zăpada deja s-a așezat de câțiva centimetri buni!
Cele mai în trend jucării sunt cele cu telecomandă. Cel puțin asta e părerea mea, ca și client care achiziționează aceste produse periodic. De multe ori, alături de cei mici, ne jucăm cu ele și noi, adulții. http://www.bestkids.ro/c-175-jucarii-cu-telecomanda.aspx Ați încercat o întrecere în sufragerie cu mașinuțele cele noi? Hohotele de râs, competiția și cheful de joacă sunt absolut garantate, mai ales dacă jucăriile sunt unele ce reproduc în detaliu mașinile adevărate. În afară de faptul că dezvoltă extrem de bine abilitățile de coordonare a celor mici, că distracția este la ea acasă, mașinuțele sunt cea mai bună formulă de apropiere între copii și părinți, reprezintă cadoul perfect pentru orice ocazie, iar zâmbetele celor mici sunt asigurate fără niciun fel de dubiu.

Jocurile de toamnă-iarnă le putem găsi în magazinul online BestKids.ro, un loc unde, dacă intri, nu poți să nu găsești ceea ce își dorește copilul tău, indiferent de vârstă. Un cadou perfect pentru sărbători mi s-a părut a fi http://www.bestkids.ro/c-357-masinute.aspx sau http://www.bestkids.ro/c-359-elicoptere-si-avioane.aspx. De ce? Pentru că cel mic adoră să se joace cu mașinile sau cu avioanele și pentru că știu că ele vor reprezenta o bucurie grozavă în orice moment le-ar primi. De multe ori, jucăriile au reprezentat pentru mine o adevărată încercare. Mereu a trebuit să găsesc jucăria perfectă pentru ca cel mic să fie încântat, să se joace cât mai mult timp cu ea ,să o găsească utilă și să-i stârnească curiozitatea, să-i dezvolte abilități și competențe potrivite vârstei. Altfel ce rost ar avea ele?

Anotimpul rece este unul propice jucăriilor. Am fost întrebată de unele prietene cum de reușesc să-l țin pe cel mic în casă în zilele geroase, cum de nu țipă sau nu cere să iasă non-stop afară ca în zilele de vară? Le-am îndrumat către ceea ce eu consider a fi o a doua școală pentru pici: BestKids! Aici găsești distracție, jocuri educative, competiție, dar și prețuri extrem de atractive. Cei mici sunt dornici mereu de ceva nou, așa că important este și acest aspect, mai ales atunci când faci destul de des cumpărături de jucării.
Vă recomand cu încredere acest magazin online deoarece aici vei găsi: produse variate, calitate, profesionalism, prețuri avantajoase pentru buzunarele oricui și livrare promptă!

Leave a Reply

Required fields are marked *.