Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Logo-LENSA-final-v2
Logo-LENSA-final-v2

Lansez o provocare – culori noi la lentilele de contact!

| 0 comments

Indiferent de anotimp, de ocazie sau de starea mea de spirit, îmi place foarte mult să atrag atenția în jurul meu. Cine poate să-mi dea un plus de frumusețe, de mister sau de sex-appeal, de ce nu? Nimeni altele decât lentilele de contact.

Ați observat efectul pe care acestea îl produc asupra oamenilor? Dacă răspunsul e nu, v-aș recomanda să încercați o dată și apoi să-mi scrieți la ce rezultat ați ajuns. Din experiența mea, vă pot spune că efectul este unul de ”wow”. Ceilalți sunt atrași parcă de un magnet de privirea seducătoare pe care lentilele colorate o imprimă parcă ochilor. În primul rând, se poate spune că acestea conferă feței o altă fizionomie parcă, te schimbă într-un sens pozitiv, te face mai atrăgător/oare și îți dă încredere în tine.
Prima mea experiență cu lentilele colorate a fost în urma unui concurs pe care l-am câștigat și în urma căruia am beneficiat de un premiu consistent în aceste produse. Am cercetat emoționată siteul, habar n-aveam până atunci cât costă sau cum se pot folosi. Am învățat inițial câteva reguli de bază de care trebuie să ții cont pentru că întregul mecanism să decurgă foarte bine și în condiții de igienă perfectă, apoi am așteptat cu înfrigurare curierul care să le aducă. 
Le-am desfăcut și le-am privit încântată. Culorile erau vii, interesante, promițătoare. Așa am început să le folosesc. Nu e deloc greu să le aplici, chiar e o chestiune foarte ușoară și nu-ți ia mai mult de 3-5 minute în funcție de dibăcia utilizatorului (cu cât le folosești mai des, cu atât le poți pune mai repede). Ochii cu iriși verzi au făcut furori nu numai în rândul bărbaților, ci chiar și a prietenelor mele care m-au copleșit cu o grămadă de întrebări la care am răspuns încântată: Cum le pui? Cât de sigure sunt? E nevoie de soluții speciale? Alte culori mai există pe site? Cât costă? Și multe alte întrebări, ceea ce îmi demonstra că mai există neștiutori ca mine și care trebuie îndrumați. Din acest motiv m-am hotărât să scriu despre această experiență proprie.

Când mă priveam în oglindă, parcă apărea o altă femeie, mai sigură, mai frumoasă, mai încrezătoare, culoarea lentilelor îmi dădea mai multă putere de a înfrunta pe ceilalți, de a mă mișca la birou sau la vreo întâlnire. Le puteam chiar combina cu vestimentația în funcție de culoarea pe care o doream predominantă la outfitul meu. 
Apoi experiența a continuat. Noi culori la lentilele de contact îmi doream cu ardoare. Provocarea continuă pe măsură ce le achiziționezi. Nu e vorba că devin dependentă, dar ca și în cazul unei rochițe sau cămăși, când ceva îți place și e de calitate, îți dorești mereu, iar și iar, alte lucruri, pentru că ele îți sporesc frumusețea și stilul. 
Îmi doresc culori interesante pentru anotimpul de iarnă. Ce impact ar avea ochișorii mei cu lentilele de contact albe? Ce părere aveți?

Leave a Reply

Required fields are marked *.