Profeta

din Lumea de dincolo de vise

12vLicensedBMWX6RideOnTwinMotorJeep-120x120

Cum poți fi eco șofer de la 3 ani?

| 0 comments

De când suntem mici, declanșăm pasiuni inexplicabile aproape pentru mașini. Suntem extrem de fericiți când suntem plimbați cu mașina tatălui, pe care  îl vedem ca pe un zeu care manevrează o minune a tehnologiei și ne visăm mari și puternici ca el, doar să putem roti și noi acel volan care-l transformă pe tata într-un magician. Doar știți! Când ești mic, totul pare mare, interesant și interzis.

Dar în zilele noastre, mașinile nu mai sunt deloc apanajul celor mari, al adulților. Copiii pot beneficia de tehnologia modernă încă de la 3 ani. Ce părere aveți? Un mic ecologist desigur, pentru că mașinuțele acestea merg pe curent electric. Au baterie pe care o încarci frumușel la priză la tine în sufragerie, iar cel mic își începe astfel cariera de viitor posibil pilot de formula unu sau de ecologist care protejează natura de poluarea combustibililor fosili.

Primul meu contact cu o mașinuță electrică  http://magazinuldemasinute.ro/ a fost când a trebuit să cumpăr cadoul de 3 ani pentru fiul meu. Recunosc că nu mi-a trecut prin minte imediat să o iau, am avut și alte variante. Inițial pentru că mă gândeam că prețul trebuie să fie mult prea mare pentru posibilitățile mele. Nu cercetasem problema de aproape. Când am făcut acest lucru, mi-am dat seama cât de mult mă înșelasem și cât de aproape trecusem pe lângă posibilitatea de a face o mare bucurie prichindelului meu.

Mașinuța pe care am cumpărat-o este una pentru un puști cu entuziasm, gata de distracție și de competiție. Bateria are o autonomie de 1-1,5 ore și copiază întocmai modelul pe care l-am dorit. Evident, unul care să fie întocmai ca cel pe care-l conduce tatăl lui. Mașinuța este recomandată copiilor de peste 2 ani, cu o greutate sub 35 kg. Are faruri față, oglindă retrovizoare, bord iluminat, centură de siguranță, pedală pentru frânare și accelerație, două viteze ( încet și rapid), claxon, muzică. O copie fidelă aș putea spune și asta mă bucură nespus. Nu credeam că pot găsi așa ceva într-un magazin online!

Jucăriile sunt foarte iubite de cei mici, iar anotimpul rece ne determină să alegem și câteva dintre cele foarte folosite în acest sezon, și anume  săniuțele http://www.magazinuldemasinute.ro/saniute,copii,saniute,cu,salteluta,saniute,cu,maner,reglabil,saniute,cu,spatar,saniute,cu,sac,p[entru,picioare. Nu-i așa că cel mic tot eco șofer e numit chiar dacă folosește un astfel de mijloc de transport, dar și de distracție în același timp? 
Iarna aduce cu ea, în afară de zăpadă și frig, o bucurie imensă, chef de joacă și distracție maximă, sus pe derdeluș sau la volanul mașinuței electrice, de ce nu? 

Leave a Reply

Required fields are marked *.