Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Screen-Shot-2014-06-13-at-13.01.52

Cum alegem jucăriile de iarnă?

| 0 comments

În fiecare an îmi pun aceeași problemă. Ce jucării îi cumpăr celui mic o dată cu sosirea sezonului rece? De ce mă stresează acest aspect? În primul rând, pentru că iarna vine cu zăpadă, frig și stat în casă mai mult decât în alte anotimpuri. În al doilea rând, pentru că cei mici se plictisesc groaznic în casă dacă nu au ceva distractiv de făcut, și în al treilea rând, pentru că iarna fără sanie, patine sau schiuri, nu înseamnă cu adevărat iarnă, nu-i așa?

Anul acesta m-am gândit să dau o fugă prin rafturile magazinului Noriel și să văd ce jucării interesante voi găsi pentru cel mic. Jucăriile creative http://www.noriel.ro/jucarii-creative.html au fost întotdeauna pe primul loc pentru că dezvoltă armonios imaginația, creează abilități și iarna devine astfel un anotimp ca oricare altul: plin de distracție la maxim. Mămicile știu că cei mici sunt absolut pasionați de plastilină. Câte lucruri interesante pot fi create cu ajutorul ei! Copiii sunt puși în postura de mici olari. Fac diverse forme și obiecte, se joacă în echipă sau alături de părinți. http://www.noriel.ro/plastelino-la-ferma-set-de-plastilina.html
Vă recomand și o jucărie extrem de haioasă: mașina de cusut. Evident că, în principal, fetițele vor fi încântate de aceasta, dar să știți că lucrurile nu stau chiar așa. Și băieții sunt interesați de a crea diverse produse, mai ales că nici nu e nevoie de ață de cusut. Cele mai interesante obiecte create de mașina de cusut sunt gentuțele colorate și cu diverse imprimeuri, pe care fetițele chiar le pot purta. http://www.noriel.ro/sew-cool-masina-de-cusut-4.htm l
Evident, nu pot să nu amintesc setul Măzgălici. Cui nu i-ar plăcea iarna să poată lăsa la îndemâna celui mic o astfel de jucărie, cu care poate crea orice desen fără a murdări nimic în jurul lui? Casa rămâne curată ca lacrima, iar prichindelul are parte de distracție maximă ca la orice curs de educație plastică.

Jucăriile pentru sezonul rece le alegem în funcție de anumiți factori. Vârsta copilului este unul dintre aceștia. Nu putem uita de dorințele celui mic, degeaba cumpărăm ceva care nu-i stârnește curiozitatea, interesul. Ne vom trezi că am făcut o achiziție păguboasă, pentru că cel mic va evita jucăria respectivă. De cele mai multe ori însă, copiii aleg la întâmplare, după colorit mai degrabă, așa că nici nu putem ține cont întotdeauna, la mod absolut, de ce dorește cel mic. Jucăria potrivită trebuie să-i dezvolte imaginația, anumite arii ale cogniției. E foarte important să nu ne lăsăm înduplecați de copii atunci când doresc o jucărie cu care nu suntem de acord. Cele mai interesante jucării pentru sezonul rece sunt cele de interior, precum jocurile educative, puzzle-urile, lego, jocurile de construcție.
Haideți la Noriel! Putem alege dintre sute de jucării!

Leave a Reply

Required fields are marked *.