Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logo

Șofer cu responsabilități ecologice de la trei ani

| 0 comments

La o primă vedere un cadou, precum o mașinuță electrică pentru un copil http://www.magazinuldemasinute.ro/masinute,electrice, pare ceva foarte costisitor și periculos, iar mulți dintre adulți preferă să cumpere cu totul altceva în loc să aducă bucuria reală pe chipul copilului care își dorește plin de încântare așa ceva. De fapt situația este diferită total. O mașinuță electrică este un vis pentru oricare părinte. Avantajele folosirii de către copilul nostru sunt destul de multe și demne de luate în seamă.
Pentru început trebuie să ne gândim că trăim într-o lume în care mașinile reale sunt cu adevărat periculoase, așa că achiziționarea unei mașinuțe electrice pentru puiul nostru este un prim pas pentru responsabilizarea lui, pentru a învăța că a conduce este foarte important pentru viața fiecărui om, dar în același timp și foarte periculos.

Apoi nu putem uita și faptul că de mic poate înțelege că mașina electrică este un mijloc de transport nu atât de poluant precum cele pe benzină, gaz sau motorină. De ce să nu îl învățăm să fie eco-șofer chiar de la vârsta de 3 ani? Dacă avem unele cunoștințe sau informații din copilărie, dacă ne sunt bine inoculate, atunci vom deveni adulți care conștientizează ce înseamnă poluare, noxe și ce efecte negative au asupra mediului înconjurător și asupra sănătății oamenilor.
Mie îmi place și faptul că un copil poate să-și coordoneze mai bine mișcările, reflexele sunt puse în funcțiune și abilitățile de asemenea. un copil vioi, activ și dinamic, plin de imaginație este un copil fericit.
Nu putem să nu menționăm bucuria și încântarea atunci când cei mici primesc o mașinuță electrică. Și nu, nu trebuie să vă îngrijorați, dragi mămici, copii sunt absolut în siguranță! Vă garantez asta din poziția unei mămici care i-a cumpărat celui mic o astfel de mașinuță! Prima lui reacție a fost să scoată pe guriță un sunet perfect: ”O”, apoi fericirea imensă de pe chipul său m-a făcut să realizez că a fost decizia corectă. dar siguranța este dată de calitatea acestui produs, de faptul că este dotat cu centura de siguranță și cu telecomandă.
E atât de distractiv să mergi la plimbare în parc cu mașinuța electrică, iar cel mic nu mai e obosit și nu face deloc mofturi la mers! Plus că sunt dotate cu melodii ce îi încântă pe copii, iar eu am telecomanda proprie cu care pot să manevrez mașinuța atunci când consider că trebuie să intervin. Acest lucru îl menționez pentru că cineva mi-a povestit la un moment dat că nu îi cumpără celui mic o astfel de mașinuță pentru că e prea grea și nu poate trece strada cu ea. Chiar nu este nevoie să iei automobilul de jucărie în brațe și nici să faci antrenamente la sală pentru a avea o masă musculară propice ridicării ei, există o telecomandă simplă care ajută orice părinte atunci când trebuie pentru ca cel mic să fie mereu în siguranță! Ușor și simplu, nu? Acum depinde și de unde ți-o cumperi și câți bani vrei să dai pe ea!

Mașinuța electrică are sunet de pornire real, volan cu sunete, faruri pe față și mufă mp3, dar și oglindă retrovizoare. Scaunul este confortabil și mare, există și centură de siguranță, deci nu e deloc vreun pericol pentru copil atâta timp cât respectă regulile pe care orice șofer adevărat trebuie să le respecte în traficul real: potrivirea scaunului, a oglinzii retrovizoare și a centurii de siguranță. Și iată cum cei mici învață niște reguli pe care vor fi obligați să le cunoască când vor dori să-și ia permisul de șofer!
O  mașinuță sau o motoretă electrică este cadoul perfect pentru oricare copil. http://www.magazinuldemasinute.ro/motorete,electrice Mai există o întrebare pe care unii părinți o adresează uneori, și anume: Când să cumpăr un astfel de produs copilului meu? Răspunsul este clar și logic: după vârsta de 2-3 ani. Copilul trebuie să știe să meargă și să-și coordoneze mișcările în mod normal pentru a reuși să conducă un astfel de vehicol.
Jucăriile sunt niște accesorii obligatorii pentru prichindei, fără ele ce-ar însemna copilăria? Așadar mașinuța electrică este cadoul perfect pentru orice copil care dorește să cunoască încă de mic viața la volanul unei mașini, este cadoul perfect pentru ca orice părinte să vadă pe chipul prichindeilor adevărata fericire.

Leave a Reply

Required fields are marked *.