Profeta

din Lumea de dincolo de vise

T2N838

Un magazin de încredere – Ceasuri-Pro.ro

| 1 Comment

În ziua de astăzi, ceasul este un obiect care poate face diferența între oameni. De ce spun asta? Simplu. Pe când unii dintre noi începem să-l considerăm inutil, cu toții avem telefoanele mobile care indică precis ora și atunci ridicăm din umeri când auzim că unul sau altul și-au achiziționat vreun ceas, alții dintre noi îl iubim, suntem pasionați de micul obiect de la încheietura mâinii. Eu fac parte din a doua categorie. Îmi place tot ce înseamnă ceasuri.
Pasiunea pentru ele, pe care am dezvoltat-o de mic, a început la vârsta de 6 ani când bunicul mi-a dăruit primul meu ceas. Din acel moment a început colecția mea de ceasuri, adunându-se de-a lungul timpului 341 de astfel de obiecte, care mai de care mai diferite, mai elegante, unele sport, mai prețioase sau din contră banale, la prețuri foarte mici, achiziționate fie din magazine unde găsești branduri internaționale, fie de pe tarabele pe care le vizitam în timpul călătoriilor mele.
Așa că astăzi mă pot declara un mic specialist în tainele achiziționării de ceasuri. Pot recomanda lejer oricui are nevoie, un magazin  cu experiență în domeniu. Nevastă-mea spune despre mine că m-am însurat cu acest magazin, că în ultimul timp doar de aici cumpăr. Ce pot spune? Îmi place să am siguranța că ceea ce cumpăr e de calitate, că e original garantat 100% și, mai mult decât toate, că pot găsi mereu ceva nou, ceva ce să-mi incite curiozitatea, să mă facă să-mi doresc să cumpăr iar și iar din același loc. Trebuie să recunoașteți că sunt puține magazine online care să te fidelizeze!
-Ce tot faci cu atâtea ceasuri, dragă? Cred că cei de la Ceasuri-Pro.ro vor pune un ordin de interdicție asupra ta. Nu trece săptămâna fără să dai iama în magazinul lor! Mai caută și la alții, nu-s aceleași ceasuri?

O las să dea din gură, oricum n-am nicio șansă să înțeleagă pasiunea mea. Aș întreba-o de ce se tot duce la coafor să se aranjeze sau de ce tot își cumpără oje de diferite culori și de diferite mărci, dar discuții de gen am tot avut și fără niciun rezultat, rămâne la ideea ei că nu se pot compara. După capul ei, e mai important să îți tot încrețești părul și să îți vopsești unghiile cu diferite culori, decât să cumperi ceasuri. Și cum aș putea să fac comparație că se duce mereu la același coafor, cu shoppingul meu doar de la Ceasuri-Pro.ro? Doamne ferește! Mă sperie uneori mintea neveste-mii, dar dacă o iubesc, ce să fac, o las pe ea să vorbească și eu să fac ce vreau! Pasiunea mea pentru ceasuri nu este un impediment în calea fericirii noastre.
De ziua ei însă a rămas cu gura căscată. A deschis cutiuța mică, delicată, cu mâini tremurânde. A văzut ceasul elegant, de damă, culoarea și modelul excepțional, și a recunoscut că este impresionată de gest și sedusă de ceasul primit. Păi cum să nu înțeleagă frumusețea unui astfel de obiect? Câtă eleganță cuprinde, ce stil și clasă poți avea doar purtându-l la mână!
-Ai dreptate să le iubești! înclină din cap emoționată.
Abia acum înțelege pasiunea mea. Îi place cadoul, îl poartă zilnic și am observat-o că se uită și ea la Ceasuri-Pro.ro. Mi-a zis că o colegă de serviciu a întrebat-o de unde l-a cumpărat, iar ea a bănuit că de aici l-am achiziționat în mod sigur. Are dreptate, ceasuri originale doar de aici am încredere să-mi iau.
Probabil hobby-ul meu a cuprins întreaga familie. Mă uit la cutiuțele de pe raftul special amenajat pentru ceasurile mele, le cuprind cu greu dintr-o privire. Pe cel mititel, primit cadou de la bunicul, i-l voi face cadou lui Vlad, fiul meu, când va împlini la rândul său vârsta de 6 ani. E un ceas prețios și ca valoare sentimentală, dar și ca preț, chiar și acum, după atâția ani de zile! Toată lumea știe că  ceasurile reprezintă și o investiție!

One Comment

  1. Da-o naibii ca miroase a advertorial de la o posta.

Leave a Reply

Required fields are marked *.