Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logo-avbs-credit-300x170web

Soluția pentru vise îndeplinite

| 3 Comments

Un vis pe care mi l-aș dori îndeplinit în această viață ar fi să pot să trăiesc fără a avea remușcări, fără a avea sentimente pozitive sau negative. Dar oare asta înseamnă că aș trăi cu adevărat? Fără plăceri vinovate, fără gânduri păcătoase sau poate fără sentimente pozitive, pure?
Ridic din umeri. Probabil că astea sunt în totalitatea lor, esența umanității mele. Fără ele nu există vis, nu există nimic. Și totuși visez  lucruri care nu mi se pot întâmpla, sunt de neîndeplinit! ”Asta înseamnă să fii om, draga mea”, îmi spune un eu interior, plictisit de forfota gândurilor mele, uneori fără niciun fel de noimă. Așa o fi, cum zice eul acesta. Probabil că știe el mai bine decât mine.
”Ce-ai face cu 88.000 lei dacă i-ai avea? Ți-ai îndeplini visele sau ai face o faptă bună?” Creierul meu mă pune uneori la exerciții care mai de care mai năstrușnice. Îl iert, înțeleg că are și el nevoie de sport pentru a funcționa la parametrii normali. Îi răspund brusc, chicotind în sinea mea:
-Mi-aș cumpăra o mașină și aș pleca într-o călătorie prin țară!
O plăcere care mă învăluie din când în când. Mă gândesc cum ar fi să urc în mașina mea și să zbor, să mă plimb peste tot, să cutreier șosele de munte, să alerg pe autostradă cu părul fluturând, să vizitez castele și cetăți medievale! Simt cum părul mi se zburlește pe brațe doar la gândul acesta. Rânjesc cu gura până la urechi, ce fain ar fi, câtă distracție pe mine! Și o merit cu vârf și îndesat, ar fi timpul să mi se întâmple și mie ceva bun în viața asta, ceva incitant, ceva aventuros, n-am idee ce, numai să zbor ca o pasăre toamna, cu putere, să mă avânt spre ceruri și să simt bucurie, că trăiesc și-s fericită.
”Dacă ai chef de nebunii și îndrăzneli periculoase, de ce nu iei banii respectivi?” Stop! Mă opresc din rânjeală, din visare. Cum să-i iau? De unde? Un gând îmi lumină mintea:
-Un  credit nevoi personale de la AVBS Credit?  Credit destinat nevoilor personale, inclusiv refinanțării unor alte produse bancare, fără a fi necesară prezentarea unor documente care să justifice modul cum vor fi folosiți banii.

           Caracteristicile creditului de nevoi personale

  •                         Perioada: 6-60 luni
  •                      Varsta: 18-70 ani
  •                       Suma: 630 lei -88.000 lei
  •                 Dobanda: fixa sau variabila

O idee teribil de interesantă și sunt tentată să-i dau curs. Stau în fotoliul comod, sorb din cafeaua aromată și dulce și ronțăi în răstimp un pișcot cu cremă de ciocolată și migdale. Întotdeauna partea asta a zilei este extrem de profitabilă pentru mine. Când meditez prelung apar idei bune. Mă ridic brusc cu un singur gând în minte, acela să calculez, să văd dacă pot lua acești bani, dacă-mi permit. Deja am frisoane. Dacă nu se poate? Văleu, am deja în cap imaginea mea holywoodiană, eu cu pălăria mea roșie la volanul mașinii mele de vis! Nu, serios, ar fi teribil de iritant dacă nu aș îndeplini condițiile și să nu primesc banii. Intru pe laptop, pe calculator credit disponibil pe AVBS Credit și aflu de ce venit am nevoie pentru suma și perioada alese, dar și valoarea ratei lunare. Off! Răsuflu adânc și zâmbesc larg, ștergându-mi pe furiș dinții mânjiți de ruj. Când sunt nervoasă îmi mușc buzele și uit că au ruj.
Am țopăit o perioadă fericită, mi-am luat geanta și mi-am zis să dau o raită prin oraș, mă duc la Dana, îi spun și ei cât de nebună sunt și ce idei îmi trec prin minte. Ce mi-a zis? Că vrea și ea să facă un împrumut, să-i zic unde să intre să-și calculeze suma pe care poate să o ia. Eram la terasă la o cafea de după-amiază și am rămas cu gura căscată. Nebună eu, nebună ea!
-Ce vrei să faci, Dano, cu banii ăștia?
-Mă duc mai întâi la biserică și plătesc niște acatiste, apoi plec în Franța, mă duc să văd Parisul! Știi de când îmi doresc să fac ceva pentru suflețelul meu? N-ai ști să zici! Unde intru?
Stătea cu telefonul în mână și se uita foarte serioasă. Am zâmbit, or mai fi nebune ca noi în lumea asta? I-am zis să descarce aplicația calculator credit, se descarcă gratuit, se introduce codul unic 1234, apoi se calculează creditul și se aplică pentru el. O priveam cum tastează și mi-am dat seama pentru prima dată că noi, oamenii, avem atâtea vise de îndeplinit încât pentru a le pune în practică nu avem nevoie decât de un impuls, de cineva care să ne dea o soluție mai bună, ceva care să ne poată crea în practic visul fiecăruia dintre noi.
Iar soluția pentru a visa frumos este AVBS Credit!

3 Comments

  1. aici nu sunt deacord cu tine…si stiu foarte bine ce zic….

  2. De ce nu esti de acord cu mine? Nu-ti plac masinile sau imprumuturile? Sau visele ?

  3. Cu visele si mașinile ma descurc si eu :))

Leave a Reply

Required fields are marked *.