Profeta

din Lumea de dincolo de vise

475x

Recomand tableta nJoy Devi B700

| 2 Comments

N-am tabletă. Niciodată nu mi s-a părut că ar trebui să-mi iau una. Mereu m-am gândit că e ok să car după mine laptopul. Nu de aia s-au chinuit ăștia să inventeze un computer portabil? Să-l car după mine? Și atunci ce rost avea să-mi iau tabletă? Am tot ce-mi trebuie pe laptop!
-E mai ușoară, fată! Ce naiba e în capul ăla mare al tău?
Asta-i amica mea, Dana. Ea și-a cumpărat o tabletă Devi B700-nJoy. E absolut încântată și îmi tot spune să-mi iau una că nu are rost să tot car după mine ditamai laptopul. Eu rezist, poate și din ambiție, sunt teribil de încăpățânată. Cu cât vrei să mă convingi să fac ca tine, cu atât voi face invers. Deci slabe șanse să fiu convinsă. Trebuie un motiv cu adevărat trainic.
-Nu ai toată țigla aia pe casă, Veronico! Preferi să cari după tine laptopul prin autobuz și metrou, ditamai geanta, în  loc să-ți bagi în poșetă o foaie de hârtie practic, asta-i diferența între cele două aparaturi! Tu nu pricepi că trebuie să evoluezi?
Dă din gură degeaba.Ce-are geanta mea? Eu o car, nu ea. Ce-i pasă? Mă cam deranjează într-adevăr, aș prefera să merg și să pot accesa mai ușor e-mail-ul, uneori am de lucru atât de mult încât și pe drum aș trimite diverse lucruri, da, mă mișc mai greu cu laptopul, până-l scot, îl bag iarăși…
-În plus poți deschide oricând agenda de lucru, e ca un carnețel de pe vremuri în care scriai ce nu trebuie să uiți să faci în ziua respectivă. Pricepi? O tabletă nJoy e utilă în zilele noastre. În plus poți oricând să socializezi, mai intri pe fb, te mai uiți ce ți-a scris iubitul, mai vezi o poză, trece timpul mai repede în mijloacele de transport în comun.
-Da, da, ce să-ți spun, și ratez stația unde trebuie să cobor! o completez iritată de faptul că tot face publicitate pe gratis tabletei.
-Aha, de aia nu-ți iei tu tabletă, că ratezi stația unde cobori! Am înțeles! Logică de vrăbiuță!
M-am uitat urât la ea și la tableta ei nJoy. Am bolborosit ceva care a vrut să semene a blesteme de vrăjitoare, într-o intenție mai mult decât declarată să fiu lăsată în pace, dar nicio șansă, frate! Turuia în continuare cu o viteză de mi-am zis că ori fac ce vrea să scap de gura ei, ori o iau la bătaie, când ceva din tot ce spunea mi-a atras atenția.

-…poți citi o revistă, o carte, tu cum ești disperată după citit, de nu te scoate nimeni din casă cu săptămânile dacă începi una interesantă, sunt sigură că ți-ar plăcea să poți citi peste tot. Apoi jocurile, tu ești țicnită pe ele! Nu te ridici de la computer până nu termini. Ai cameră frontală de 0,3 MP și-ți permite apeluri video în timp real, adică vorbești cu iubi de oriunde, când are el timp, și nu mai aștepți până acasă, seara. Eu îți spun că Devi B700 e ceva ce-ți trebuie, ai nevoie ca de aer, te va ajuta, eu o folosesc și îți spun că se va mula pe necesitățile tale! Și în plus e ușoară! O manevrezi lejer, o transporți ușor. Ți-am mai zis asta deja!
Am dat din cap convinsă. Faza cu cititul și jocurile mă pasionează cel mai mult și am prea puțin timp liber să mă delectez cu ele, așa că tableta mi-ar oferi timpul pe care nu-l aveam: timpii aceia morți când mă deplasez. Merg o oră și jumătate până la firmă, numai dus, apoi întors tot pe atât. E logic că m-ar încânta, cum de nu m-am gândit? Dana continua să vorbească:
-Sunt o grămadă de motive pentru care trebuie să o folosești și trebuie să înțelegi că tableta nJoy Devi B700 înseamnă evoluție, nu te opune tehnologiei pentru că rămâi în urmă și îți va fi mai greu să te adaptezi societății. Și apoi ce atâta vorbărie? Pricepe că e un ajutor perfect pentru oricine, indiferent de vârstă, sex sau meserie!
Are dreptate, recunosc în sinea mea, dar i-am zis-o și ei într-un final, ce rost are să persist în încăpățânarea mea fără motiv? Un ajutor e bun în orice împrejurare, nu-i așa? O să o cumpăr pentru că m-am convins că va fi utilă cu adevărat.

2 Comments

  1. am una de asta e buna

  2. Am si eu una, ma ajuta sa intru aici cand am chef :)))

Leave a Reply

Required fields are marked *.