Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Te iubesc

| 5 Comments

Te iubesc pentru că vreau să iubesc!
Te iubesc pentru că sentimentul este atât de cald și tandru că mi-ar fi imposibil să-l resping, mi-ar fi imposibil să-l alung ca și când nu ar exista.
Te iubesc pentru că zbor de fiecare dată, pentru că merg pe apă fără să o ating, pentru că alerg ca vântul și  pentru că viața mea nu ar exista fără a ta.
Mi-e viața pline de clipe stranii, de momente de care fug, încerc să strig după ajutor, dar cad în adâncimea gândurilor mele realizând că nu-s decât nimic, și-atunci de ce ar exista speranță? De ce ar exista un paradis al meu în această imensitatea a Iadului. Și tremur la gândul că vei dispărea, așa cum o faci mereu, parcă atins de o magie a unui prestidigitator a cărei unică menire este să te ajute să mă uiți. Azi o clipă, mâine o clipă, poate într-un viitor mă vei uita de tot.
Azi te întorci. Revii poate pentru că nu ai alternativă. Poate nu ai întâlnit o nouă iubire. Poate pentru că ți-e dor de ce-ai simțit atunci când firul era întreg.
De ce oare se rup firele? De ce nu se inventează unele trainice, indistructibile?
Oare de ce oamenii vorbesc? De ce scriu? De ce-și împărtășesc sentimentele unul altuia pentru ca mai apoi să și le ia înapoi?
De ce mă uiți pentru a-ți reaminti de mine?
De ce mă  lași o zi, o oră, o clipă?
Zâmbesc lacom, mi-e dor de un surâs, de un zâmbet, de o atingere simplă.
Te iubesc pentru că vreau să fiu iubită!
Te iubesc pentru vocea demult dispărută la un capăt de telefon care a uitat numărul meu. Oare numărul meu este greu de memorat?
Dacă aș dispărea ai ști?
Ai simți măcar o strângere de inimă?
Ți-ai aduce aminte de mine?
Ridic din umeri. Poate că da. Poate că uneori dincolo de egoism există cu adevărat iubirea. O iubire furioasă, ciudată, nebună, stupidă chiar. Iubire anu poate fi decât stupidă, altfel de ce am iubi oameni care nu există lângă noi, oameni care ne lovesc, oameni care uită să ne audă glasul, să ne simtă atingerea?
Mă urăști și te prefaci că mă iubești? Poate că totul are un scop.
Uneori mă doare că mă uiți și strig!
Mi-e sete!

5 Comments

  1. nu stiu ce ar trebui spus la asa ganduri frumoase si totusi in oarecare masura triste dar as spune asa[chiar daca nu sunt cuvintele mele]
    ,,Daca intr-o zi ti-as saruta talpa piciorului,nu-i asa ca ai schiopata de frica sa nu-mi strivesti sarutul,,zile frumoase sa ai…

  2. merge gagico daca e de iubire ma bag

  3. Ba iepurila! Da nu mai bine ma pupi pe mine! :)))

  4. Jessica Rabbit ne cunoastem?

  5. Jesica Rabbit ba da….

Leave a Reply

Required fields are marked *.