Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Logo1 ajutor în afacerea mea

| 0 comments

Într-o zi frumoasă, cu un soare strălucitor și copaci înfloriți, mi-am dat seama care este drumul meu în viață. Pur și simplu am știut ce vreau să fac din acel moment. N-am idee ce anume mi-a dictat schimbarea în totalitate a vieții de până atunci. 

Cu o diplomă frumoasă în drept, am practicat vreo zece ani ca jurist în cadrul unei firme dintr-un oraș de provincie al țării. Nu a fost pasiunea vieții mele, mai degrabă a mamei al cărui vis din copilărie era să fie avocată. Acest vis l-a revărsat asupra mea și a încercat să și-l împlinească aducându-mi argumente care mai de care mai solide: reputație bună, bani mulți, trai excepțional, excursii în străinătate. Numai că nu mi s-a potrivit niciodată. Eu aveam un vis la rândul meu, unul simplu, de a crea bijuterii. Totul a început cu o trusă pe care am primit-o în dar de la un văr, o adusese tocmai din SUA și era foarte complexă. Am reușit să descifrez instrucțiunile și creațiile mele au uimit pe toată lumea. Dar talentul meu n-a fost apreciat de mama. A strâmbat din nas, chiar a spus tuturor să termine cu laudele, copilul nu crease vreo minune a lumii, ci niște ”zdrăngănele”. 
Timpul a trecut, pasiunea mea a continuat, iar clipele libere le foloseam pentru a crea diverse minunății din materiale felurite: de la un simplu fir de mătase, la argint și aur, pietre semiprețioase sau prețioase, toate stăteau pe blatul special de muncă pentru un bijutier. La un moment dat am participat cu bijuteriile mele și la un concurs pe care l-am câștigat. Talentul și imaginația mea erau recunoscute pentru prima dată. Mama a rămas intransigentă: nu aveam nevoie de o astfel de muncă, trebuia să fiu avocat. Și am ajuns un jurist, pentru că nu am luat examenul necesar niciodată, poate pentru că nici nu doream acest lucru sau poate pentru că nu eram în stare să învăț. Mama a fost dezamăgită, mă vedea în sala de judecată, un orator perfect, impozant, de care să se simtă mândră. 
Și totuși am avut puterea de a spune stop. Am ales să fac ceea ce mă făcea fericit. Oamenii sunt făcuți să tindă spre fericire, cum poți fi așa dacă în fiecare zi faci o meserie care nu-ți place? Mi-am deschis un atelier de bijuterii. Astfel am început să muncesc. Afacerea viselor mele era palpabilă, plină de substanță. Un ajutor considerabil l-am primit din partea soției mele care m-a sprijinit necondiționat. Pur și simplu mi-a zis că pot face ce doresc și dacă asta mă face fericit, asta o va face și pe ea fericită. Iar mama a înțeles sau s-a prefăcut că înțelege. 
Bijuteriile sunt mici vise la rândul lor. Vise împlinite de bijutier pentru oameni. Dar afacerea mea avea nevoie de un design logo. Ce știu eu despre așa ceva? Trebuie să recunosc că nimic, de acest lucru s-a ocupat o echipă de specialiști, www.logo1.ro . Ei m-au întrebat ce fel de emblemă pentru firma mea aș dori și au fost foarte deschiși când au aflat ideea mea de a porni de la un bust de femeie stilizat cu luna agățată gingaș de un lănțișor aurit. Mi-a părut că exprimă cel mai bine faptul că bijuteriile mele pot reprezenta luna de pe cer pe care un bărbat trebuie să i-o aducă iubitei. De asemenea am optat inclusiv pentru un design carte de vizită, mi se pare o bună publicitate pe care ți-o poți face cu ajutorul acestora și de efect. O știu din experiență, cărți de vizită am avut și eu ca jurist. Un lucru pe care-l uitasem și trebuie să le mulțumesc că mi l-au sugerat, a fost să creez un design pentru ambalajul cutiei de bijuterii pe care mă gândisem să o ofer gratuit clienților. 
Când am apelat la Logo1, am făcut cunoștință la început cu portofoliul lor pentru clienți, am văzut ce experiență mare au în acest domeniu și m-au impresionat pozitiv când au acceptat cererea mea de a colabora cu o tipografie de top. Prețurile au fost avantajoase, iar în trei zile mi-au realizat propunerea mea pentru logo. Pe lângă toate aceste lucruri atât de necesare noii mele afaceri, am putut apela tot la ei și pentru o chestiune care mi-a venit în ultimul moment în gând, și anume realizarea unui site web, dar și promovarea lui într-un mod adecvat. 
Toată lumea știe că în zilele de astăzi, orice afacere devine una de succes în momentul în care este cunoscută de câți  mai mulți oameni. Contează calitatea produselor, profesionalismul, rapiditatea cu care preiei comanda și o execuți, dar și publicitatea pe care o faci afacerii. Consider că am făcut un pas corect în alegerea unui design logo firmă creat de Logo1! 
În sfârșit trăiesc propriul meu vis!

Leave a Reply

Required fields are marked *.