Profeta

din Lumea de dincolo de vise

silkn-sensepil-epilator-cu-lumina-pulsata-ipl

Epilare definitivă fără bătăi de cap

| 2 Comments

Fie că este vară sau primăvară, când trupurile ne sunt expuse la lumina soarelui sau a privirilor oamenilor din jur, fie că este iarnă sau toamnă, o problemă cu care se întâlnește majoritatea femeilor este cea a epilatului. Toate vrem să scăpăm de pilozitatea în exces și cu cât este mai ușor de realizat sau mai de durată, cu atât este mai bine. De multe ori însă, această problemă devine una extrem de secretoasă. Uneori nu este întâlnită nici în discuțiile dintre doamne. Devine un mister total, pe care fiecare încearcă să-l păstreze, ca și când problema este una teribil de rușinoasă. O deschidere mai mare către acest subiect intim ar putea aduce beneficii extraordinare tuturor femeilor în căutarea unui mijloc performant de a scăpa permanent de părul nedorit, fie el pe picioare sau mâini, fie în zone mult mai sensibile, precum cea a feței.

Toate am căutat astfel de modalități permanente. Ceara este foarte ușor de folosit, dar îți ia ceva timp să o folosești și firele de păr cresc mai apoi pe sub piele, ceea ce îți dă o stare de nervi, inconfort și te juri că mai bine folosești lama de ras decât să te mai chinui să scoți toate acele firișoare rebele. Epilatorul este și el bun, oferă o epilare de durată, circa o lună, dar efectele secundare sunt cam în aceeași zonă. Lama de ras e perfectă pentru toate femeile, pielea rămâne netedă, dar după cel mult două zile trebuie să repeți acest lucru. Cam enervant, așa e, fetelor?
Dar epilarea poate fi mult mai ușoară și mai eficientă cu epilatorul  cu lumină pulsată IPL , o modalitate extrem de ușoară care folosește un principiu bazat pe teoria procesului de fotoepilare selectiv prin care energia luminoasă este utilizată în îndepărtarea părului cu un fascicul optic. Acest epilator este lesne de folosit acasă de către fiecare dintre noi, iar mersul la cosmetică poate fi de domeniul trecutului. Acest tip de aparat de epilare este folosit de numeroase clinici de cosmetică, iar rezultatele sunt uimitoare, direct influențate de numărul de ședințe. Poate fi folosit pe orice zonă doriți, și nu numai de către femei, chiar și de către bărbați. Rezultatele sunt uimitoare și puteți beneficia de toate aceste rezultate în intimitatea casei voastre. Destul de comod și interesant pentru oricare dintre noi!
Trebuie să recunosc că am căutat câteva zile în șir un mijloc prin care să fentez cabinetul de cosmetică. Pur și simplu nu-mi face plăcere să mă plimb pe acolo. Am citit pe internet diverse informații date de specialiști, apoi am intrat pe forumuri și am citit părerile altor fete despre diverse aparate de epilat, am cercetat atentă pentru a lua o decizie adecvată. Sincer, cu ani în urmă, acest aparat era poate de domeniul filmelor SF, nimeni nu și-ar fi închipuit cât de ușor va fi să beneficieze de un astfel de tratament, dar astăzi e foarte ușor de obținut și de folosit. Silkn SensEpil epilator cu lumina pulsată IPL este impresionant și cea mai eficientă soluție de epilare definitivă, chiar și a firelor crescute sub piele.

2 Comments

  1. O "jucarie"interesanta si utila.

  2. E chiar interesant, așa ca daca-ti place , cumpara. Merge si pentru baieti.

Leave a Reply

Required fields are marked *.