Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Men-Rothenschild

De ce cumpăr din magazinul online CautCeas un produs Rothenschild

| 0 comments

Mă întreabă uneori câte un amic de ce cumpăr diverse produse dintr-un magazin online și nu din mall, de ce îmi iau un televizor de acolo și nu din altă parte sau de ce magazinul cutărescu și nu celălalt, ce-are unul și nu are altul? Ridic din umeri, ce întrebări pe capul unora. Răspunsurile sunt extrem de simple, trebuie puțin exercițiu de gândire.
Sunt de părere că atunci când cumperi lucruri de valoare, nu poți face o investiție fără să faci o cercetare prealabilă a firmei de unde îți achiziționezi produsele respective. E prima garanție că vei găsi calitatea pe care ți-o dorești. Cel puțin asta e în mintea mea. Nu e și în cea a tuturor celorlalți cumpărători? Nu e evident că trebuie să alegi un magazin în care să ai încredere?

Mi-am cumpărat un ceas Rothenschild. Nimic complicat până acum, dar dacă mă întrebați de ce l-am luat din magazinul CautCeas pot spune că în primul rând m-a atras calitatea serviciilor care sunt la cel mai înalt nivel, iar raportul calitate/preț este ideal. În plus îmi place faptul că există o garanție a faptului că produsele de aici sunt originale 100%, sunt livrate în cutii personalizate și cu manual de utilizare. Există și factură fiscală, și certificat de garanție națională și internațională care constă în repararea defecțiunii constatate sau înlocuirea produsului după caz.
Tot ce caut în rafturile acestui magazin online găsesc cu mare ușurință, e foarte lejer de utilizat, bine structurat și aerisit, culorile sunt plăcute și lesne de acceptat vizual. O prietenă îmi spunea că apreciază la magazinele online primul impact pozitiv. Te uiți, îți place, te atrage, stai și ”răsfoiești” paginile lui încântat, nu-ți place, ieși și nu mai revii niciodată în el. Sunt de acord cu ea.
Cumpăr de aici și pentru prețurile avantajoase. Vreau un ceas scump, îmi place să fac o investiție bună și caut ce este de valoare, dar nici să arunc cu banii aiurea nu m-aș declara fan. Un atu al magazinului este și diversitatea produselor, a mărcilor de ceasuri, mă refer la branduri de renume internațional, branduri care spun un cuvânt greu în acest domeniu. Un exemplu în acest sens este Casio.
Uneori sunt întrebat de ce folosesc ceasul dacă am telefon mobil. Răspunsul e simplu: pentru că un ceas de mână este ușor de folosit atunci când dorești să afli cât este ora, fără ca ceilalți de față să își dea seama că ai chef să o ștergi, pentru că este mai elegant să porți un ceas, pentru că denotă stil și clasă, pentru că mie, de exemplu, îmi plac ceasurile, este o pasiune care se transmite încă de la bunicul. El mi-a luat primul meu ceas, și de atunci sunt mereu în căutare de un model nou. Am diverse modele, fie ele sport, fie elegante. O pasiune nu se uită niciodată. De mic copil priveam acele micuțe care se învârteau într-una, fără să obosească, astfel ceasurile au devenit pasiunea mea. Pot spune că-s specialist deja, astfel încât pot recomanda un magazin bun care vinde ceasuri de calitate. Așadar puteți da o ocheadă cu încredere magazinului online CautCeas.

Leave a Reply

Required fields are marked *.