Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logo_01-1

Cum îmi personalizez afacerea

| 2 Comments

De când mi-am deschis afacerea cu produse de patiserie, mi-am dat seama că pentru a avea cu adevărat succes, va trebui să-i fac în primul rând publicitate. Să fie cunoscută, mi-am zis!
Evident că acest lucru nu înseamnă mare lucru când e vorba doar de niște gogoși sau pateuri cu brânză, cel puțin eu așa am crezut. La fel a crezut și nevastă-mea, Tanța și soacră-mea, maică-mea, soră-mea și tot clanul care s-a reunit de urgență când a aflat de deschiderea cu tam-tam a afacerii secolului. Asta în mintea lor și a mea.
Am scos la imprimantă niște flyere, am pus o față zâmbăreață sub o ploaie de zahăr vanilat, o gogoașă simpatică și mi-am zis ”Gata, băiete, le împarți tuturor și să vezi cozile ce se vor întinde pe sute de kilometri de la local spre cartierele din jur”. Ei bine, nu prea a fost așa, nu că n-a fost bună soluția, a fost, s-au mai strâns mușterii, doar că mult prea puțini. Îmi doream ca afacerea să meargă strună, să pot deschide și alte centre treptat și profitul să fie pe măsură. Până la urmă cine nu-și dorește succesul? Așa că am început cu toții să ne gândim cum să procedăm, la cine să apelăm, cine ar fi fost specialistul în această problemă?
Cine m-a ajutat să-mi personalizez afacerea? Logo1 m-a ajutat realizându-mi un pachet complex format din: design logo, design cărți de vizită, fluturașe, bannere, realizare unui site web și pagina facebook pentru promovarea online. Prima dată mi-am zis în gând că oamenii ăștia exagerează. La ce-mi trebuie carte de vizită pentru a vinde produse de patiserie? Sau de ce aș face o astfel de pagina pe un site de socializare? Evident că fiecare e cu treaba lui în viață, cu lucrurile la care se pricepe cel mai bine. Așa cum eu fac patiserie de senzație, iar clientul care cumpără de la mine va reveni cu siguranță a doua oară pentru că produsele mele sunt memorabile, așa și acest site de realizare design logo știe exact cu ceea ce se ocupă. Iar proiectele lor sunt geniale. Vă pot spune acest lucru din experiența mea și prin prisma faptului că afacerea mea a prins aripi imediat după ce m-am lăsat pe mâna lor. De ce carte de vizită? E teribil de simplu cum un simplu bilețel merge din mână în mână uneori. De ce conturi pe rețele de socializare? Pentru că prietenii sunt cea mai bună metodă de a împărtăși unii cu ceilalți tot ce e mai bun, în cazul meu gogoșile zâmbărețe și pateurile delicioase de-ți lingi degetele de la mână de plăcere. Afacerea mea a primit și un site web și pot spune că o soluție a fost cea a comenzilor online. Produsele noastre plecau prin curier în ambalaje speciale cu un design creat de Logo1 special pentru noi, unul despre care pot spune că este original, atractiv și elegant. Întotdeauna mi-am dorit stilul etichetelor de pe produsele austriece care să se răsfrângă cumva și asupra produselor pe care le creez cu atâta drag, așa că Logo1 a reușit cu ajutorul echipei lor de designeri profesioniști să-mi satisfacă această cerere destul de exigentă aș spune. Meniul a fost și el unul care s-a vrut a fi deosebit și care să arate calitate și încredere oricărui client, iar www.logo1.ro a venit în întâmpinarea cererii mele, mulându-se pe dorințele și cererile mele. Pentru siteul web o importanță a avut-o experiența de navigare a vizitatorului pe care am cerut-o a fi accesibilă și facilă, imaginile cu produsele de patiserie trebuiau să impresioneze încă de pe homepage. Trebuiau să tenteze și rezultatul a fost unul de milioane.
Originalitate și prețuri extrem de tentante, iar echipa lor mi-a acordat asistență în continuare, venind cu informații sau ajutor atunci când am avut nevoie. Mi-a plăcut și faptul că în trei zile proiectul a fost finalizat. Logo-ul pe care l-au creat este unul de efect, plăcut și care transmite bucurie, satisfacție culinară și, mai ales, veselie.

2 Comments

  1. No dice to roll! :))) Keep rolling……… sweetie.

  2. Adica? Ma depaseste limba engleza, nu o cunosc!

Leave a Reply

Required fields are marked *.