Profeta

din Lumea de dincolo de vise

parfumuri-pentru-barbati-barbatesc

Cadoul pentru tine: un parfum de neuitat

| 0 comments

Se apropie ziua ta și îmi place să-ți arăt cât de important ești pentru mine. Măcar o dată pe an să-ți cumpăr ceva și eu, nu-i așa? Până la urmă toate zilele importante ale anului, incluzându-i pe Moș Crăciun și pe Sf. Valentin, sunt momentele tale pentru a-mi împlini vise, gânduri, dorințe. Sunt femeie și ca oricare dintre membrele sexului frumos, sunt pisicoasă, alintată, dornică mereu de cadouri, deci cum aș fi putut să-ți ofer eu aceste cadouri din moment ce mereu am crezut că mi se cuvine totul? Slabe șanse!

Dar de ziua ta, vreau să-ți arăt cât de mult te iubesc. Atât de mult încât chiar îți cumpăr un cadou mic, dar parfumat, un cadou care să-ți sublinieze personalitatea, care să arate cât de îndrăzneț, frumos, plin de pasiune ești. Știi ce cadou îți voi face? Probabil ai ghicit: un parfum, am și găsit magazinul online perfect și plin de parfumuri originale . Mereu mi s-a părut că este extrem de masculin, seducător și plin de aventură prin notele fine ale fructelor arborelui Jack care sugerează tărâmuri îndepărtate pline de mistere. Este îndulcit de annis care învăluie pe cei din jur într-o aromă plăcută, caldă, iar boabele de ienupăr adaugă asprimea proprie fiecărui bărbat adevărat. L-am ales pentru acel sentiment pe care îl am când descopăr un lucru care pare anume creat pentru tine. Inima parfumului e dată de uniunea de piele de căprioară, cafea, frunze de tutun, iar baza e reprezentată prin nota de stejar, patchouli, cedru și ironwood.
Parfumul Calvin Klein este absolut adorabil, potrivit acestui sezon , de toamnă călduroasă, și mai ales se potrivește vârstei pe care o ai. Ai observat că uneori parfumurile miros ca și când sunt create pentru o persoană în vârstă sau pentru una extrem de tânără? Mie îmi pare că acest parfum este unul matur, creat pentru un om realist, cu viziuni puternice. Și cum aroma este una insinuantă, este exact ce-ți trebuie pentru serviciu. Nu prea-mi plac persoanele care lasă în urmă dâre de parfum, indiferent cât de frumos miroase și cât de plăcut, când este în exces, parfumul provoacă amețeală și apăsare celor din jur, în loc să fie ceva plăcut sau insinuant.
Un atu în plus al acestui parfum este durata aromei, persistența sa, care tinde să se păstreze pe piele întreaga zi, uneori o simți chiar și a doua zi dimineață.

Nu este ușor să alegi parfumul care se potrivește fiecărui om, dar dacă cunoști persoana respectivă, dacă îi știi caracterul, personalitatea, un parfum poate fi un cadou perfect și pe placul celui sărbătorit.
Un parfum care mi-a plăcut de asemenea este Givenchy Gentleman, cu o aromă total diferită, dar care ți s-ar potrivi teribil de bine seara. Cred că ar fi bine să te lași pe mâna mea în a-ți alege parfumul potrivit, cine altcineva cunoaște mai bine aroma pielii tale?

Leave a Reply

Required fields are marked *.