Profeta

din Lumea de dincolo de vise

phonesfullbody

Avantajele produselor comercializate de SmartProtection

| 1 Comment

Majoritatea se întreabă de ce să folosim folii de protecție pentru telefoane, tablete, laptopuri. Răspunsul este extrem de simplu și este indus chiar de către denumirea produsului: protejează investiția pe care noi am făcut-o. Este mult mai simplu să le protejăm decât să cumpărăm înainte de timp altele noi, doar pentru că le-am zgâriat!
De ce să cumpărăm folii de la Smart Protection? În primul rând pentru că vorbim despre ultimele modele de astfel de produse, create special pentru a ne oferi soluția unei protecții inteligente. În al doilea rând pentru că este un produs cu grad militar, o tehnologie rezistentă la zgârieturi și la șocuri.
Prima variantă despre care vreau să vă vorbesc este folia Clasic Smart Protection. Vine cu o garanție de 10 ani împotriva îngălbenirii, deteriorării, exfolierii și pierderii clarității. O folie revoluționară, compusă din patru straturi speciale, cu o grosime de 0,2 mm, ea  prezintă o suprafață cu un strat creat din polimeri speciali elastomeri care se vindecă și în timp elimină orice urmă de zgârietură.

Folia  Ultra Smart Protection oferă claritate perfectă a ecranelor, senzitivitate ridicată și confortul unei atingeri delicate. Stratul anti-ulei oferă protecție împotriva petelor și reduce semnificativ amprentele. 9H este duritatea suprafeței, cea mai ridicată până în prezent, printr-un proces tehnic avansat s-a obținut sticla extrem de subțire, iar pentru protecția împotriva șocurilor s-a folosit un strat de silicon special în acest scop, care mai oferă și o lipire sigură, fără urme în cazul unei dezlipiri voite. Dacă ajunge să se spargă dintr-un oarecare motiv, atunci folia de protecție nu se dezintegrează în bucățele mici, ci rămâne întreagă pentru protecția utilizatorului. Asta e varianta de folie de protecție pe care eu am achiziționat-o de aici și de care mă declar mulțumit. Am desfăcut-o o dată de curiozitate, să văd dacă într-adevăr poate fi folosită în mod repetat și dacă lasă sau nu urme de adeziv pe suprafața display-ului, și într-adevăr folia de protecție este absolut performantă și diferită de alte produse pe care le-am mai utilizat de-a lungul timpului. E o evoluție în domeniu și merită cumpărată.
Un alt tip de folie de protecție care poate cuceri pe oricine este folia Privacy Smart Protection care vine cu anumite avantaje extraordinare, precum: protecția informațiilor tale private, rezistență la zgârieturi și antireflexie. Folia e mată, plăcută la atingere și cu aspect încântător, creată special pentru a oferi o protecție antispionaj la cel mai mare nivel, adică nimeni din jur nu poate trage cu ochiul la ce scrii sau ce citești pe telefonul tău.
O altă variantă de folie, fetele vor fi super încântate de ea, este folia Mirror Smart Protection de calitate premium. Este o variantă extrem de interesantă de oglindă, ușoară și elegantă, care îți oferă posibilitatea de a te privi în orice moment al zilei. Evident că există pentru ea și caracteristicile premium: este anti zgârieturi, anti reflexie și absoarbe șocurile.
Motivele pentru care trebuie să folosești o folie de protecție sunt multe, dar cel mai important este locul de unde o achiziționezi, iar sfatul meu este SmartProtection pentru performanță, inovație și durabilitate.

One Comment

 1. Buna. Te invit la un concurs cu tema: „Ce ai face 88.000 de lei? O fapta buna sau ti-ai satisface o placere vinovata?” Astfel premiez cele mai bune trei articole:
  Premiul 1 – 500 de lei;
  Premiul 2 – 200 de lei;
  Premiul 3 – 100 de lei.
  Scrie un articol si castiga! Castiga cu visul tau si demonstreaza-mi cat esti de iscusit in taina scrisului! Mai ai la dispozitie exact o saptamana!
  Mult succes!
  http://literestacojii.wordpress.com/2014/09/02/concurs-avbs-credit

Leave a Reply

Required fields are marked *.