Profeta

din Lumea de dincolo de vise

televizor_smart_3d_led_samsung_model_2014__101_cm__full_hd_40h64001

Recomand Televizorul Smart 3D LED de la Dwyn.ro

| 0 comments

Dacă mă întreabă cineva de unde mi-am luat televizorul, aș spune foarte simplu numele magazinului online Dwyn.ro. Teoretic, în ce mă privește, nu am nevoie de motive în plus față de acest nume, deoarece el inspiră încredere, calitate și profesionalism. Practic voi vorbi despre experiența mea printre rafturile acestui magazin deoarece pot spune că este un loc despre care trebuie să știe cât mai mulți dintre voi. V-ar interesa prețurile mici ale televizoarelor, transportul gratuit în toată țara al produselor sau faptul că aici există o consiliere tehnică extrem de bună? 

Cum am ajuns să-mi cumpăr televizorul de aici? Un motiv simplu, și anume faptul că televizorul cel vechi s-a stricat. A făcut bum într-o dimineață frumoasă, a ieșit un miros puternic din el și a repauzat pentru vecie într-o lume mai bună, cea a televizoarelor imense cu acel tuburi grele în spate care nu mai pot fi vreodată reparate. Din acel moment am avut așa un impuls să fug în primul magazin și să dau iama ca tătarii în nordul Moldovei în căutare de jaf. Nu pot fără televizor. Sunt sigură că mai există și alții care-mi seamănă, dar nevoia stringentă m-a determinat să încep căutările unui magazin care să-mi aducă produsul visat la un preț accesibil și evident la calitatea dorită. Aș fi dorit un televizor Samsung, unul 3 D. Magazinele de electronice din oraș mai mult m-au iritat. Am obosit alergând de la unul la altul, prețurile erau cu mult umflate de parcă îmi cumpăram apartament și nu un televizor. M-am prăbușit seara epuizată și conform obiceiului am deschis laptopul. Din acest moment și până la a face shopping online nu a mai fost decât un pas. Am mai cumpărat și altădată așa , haine, încălțăminte, chiar și anvelope pentru mașină,  de ce oare nu mă gândisem dinainte că-mi pot lua așa și televizorul? În plus, magazinele online nu au nevoie să plătească pentru chiria spațiului  care e unul virtual, așa că prețul produselor de aici, de obicei, sunt categoric mai avantajoase decât cele din magazinele din oraș. 
Dwyn.ro a venit în întâmpinarea mea cu o ofertă interesantă de televizoare. Eu am achiziționat un televizor smart 3D LED, model 2014, 101 cm, full HD. Și cum mereu am visat să am un tv pe care să-l pot conecta la internet și să navighez direct de pe el, să pot viziona videoclipurile preferate sau alte lucruri de gen, acest produs pe care l-am cumpărat a venit și cu opțiunea de internet tv. Interesant, nu?
Evident că nu toți preferă televizorul acesta, dar vă garantez că oferta este extrem de variată, iar prețurile produselor sunt pentru toate buzunarele, de la cele mai mici până la cele mai scumpe. Eu îl recomand cu încredere pentru televizoarele pe care le comercializează, iar brandurile sunt unele recunoscute internațional, deci cumpărătorii pot avea încredere în primul rând în funcționabilitatea, calitatea și eficiența acestor produse. Și să nu uit să menționez și faptul că există aici și suporturi diferite pentru montare pe perete. Eu prefer să-l încadrez între corpurile de bibliotecă ale sufrageriei așa că este foarte important un astfel de suport pentru televizor.  Vă invit să dați o raită prin magazinul online Dwyn.ro dacă sunteți în căutare de televizoare la prețuri extraordinar de bune și, de ce nu, să vedeți televizorul smart la care mă uit în acest moment! 

Leave a Reply

Required fields are marked *.