Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Screen-Shot-2014-06-16-at-12.20.35-1

Importanța ușilor de interior

| 2 Comments

Amenajarea interioară a locuinței este un prilej de a-ți pune la treabă imaginația pentru ca rezultatul final să fie unul extraordinar. Până la urmă important este să creezi un spațiu pe măsura personalității tale, un loc în care să  simți că te reprezintă și care îți imprimă o stare de relaxare continuă. În acest proces al amenajării interioare a casei sau apartamentului, un loc foarte important îl deține alegerea ușilor de interior http://www.exclusivedoors.ro/usi-interior/albe. De ce? Pentru că e inutil să decorezi restul casei și apoi să scoți ușile vechi și să le schimbi cu altele noi sau  să te apuci să cauți ușile potrivite, în ton cu designul interior al locuinței. Cât deranj în plus și stricăciuni prin casă, câtă alergătură pentru a găsi ușile potrivite atmosferei din apartament!. Așadar, primul lucru de făcut este să găsești ușile de interior care delimitează spațiul de locuit înainte de a amenaja restul locuinței.

La o primă vedere, acest lucru este foarte simplu de realizat. Îți spui foarte optimist ”cât de greu poate să fie să găsești o ușă ca lumea?” și totul este colorat plăcut în roz. Numai că practica ne omoară ca peste tot. Ești pus în situația de a găsi magazinul potrivit. Oare nu sunt suficiente pe piață? Te întrebi cu același optimism debordant. Răspunsul este unul afirmativ, sunt astfel de firme, chiar destul de multe, numai că pentru a găsi ceea ce-ți trebuie, e nevoie de multă cercetare, de drumuri și de oboseală pe măsura lor. Apoi când găsești magazinul, îți dai seama că te-ai uitat la toate produsele lor, chiar și din depozite, și nu au un design pe care tu ți-l dorești pentru locuința ta. Iar problema devine din simplă, una extrem de complicată, obositoare, iritantă chiar. Pierzi timp mult și nervii sunt întinși la maxim. Iată de ce soluția poate fi una chiar sub ochii noștri, și anume, un magazin online cu uși de interior de calitate germană, de unde poți alege din sute de modele de uși din lemn sau din sticlă.

Exclusive Doors http://www.exclusivedoors.ro/ îmi place pentru că aici găsești pe lângă produse de calitate deosebită și design-uri variate, consultanță profesională gratuită, montaj efectuat de un tehnician german, dar și livrare și montaj în toată țara. Pentru București și zonele limitrofe, transportul și măsurătorile sunt gratuite.
Ce m-a atras pe mine? În primul rând designul unic, pentru că mi-am dorit pentru amenajarea interioară a apartamentului meu, uși care să fie diferite, care să atragă ochiul privitorului încă de la intrare și să-mi exprime personalitatea. Evident că trebuia să fie nu în al doilea rând, și funcționale, să aibă rolul pentru care fuseseră create, acela de a delimita spațiul locuit, de a păstra temperatura camerelor, dar și să asigure confortul auditiv. Cine locuiește la bloc, știe că dacă nu ai o ușă de interior eficientă, când vrei să te odihnești după amiază, se găsește vreun vecin care să urce scările tropăind, vreun copil care să alerge strigând după maică-sa sau vreun vânzător ambulant care să bușească în ușă. Așa că s-a dus confortul și dorința de a te odihni după o zi de muncă. Deci, din proprie experiență, pot spune că rolul ușilor de interior este unul extrem de important și vizează mai multe aspecte ale vieții noastre de zi cu zi.
Eu mi-am ales dintre produsele lor propria mea viziune asupra interiorului locuinței mele. O ușă dublă de interior vopsită alb, cu sticlă clară, structură plină cu ramă de lemn masiv, toc reglabil semirotund http://www.exclusivedoors.ro/usi-de-interior/hgm-pur-weiss/kiel222spr-alb9010 . Delimitează livingul de holul de la intrare foarte spațios. Iar pentru camere am găsit pe aceeași culoare  uși care se glisează în perete. Sincer, am căutat acest model în multe magazine și nu am găsit. Aveam nevoie inclusiv de o anumită dimensiune și configurație a lor, astfel încât găsirea acestui magazin online a venit pentru a se mula perfect pe dorințele mele.  Tot aici am găsit produse care să demonstreze oricui calități de netăgăduit, precum: eleganță, simplitate, rezistență, stabilitate. Ușa ideală, nu?
Vă recomand tuturor Exclusive Doors pentru că în amenajarea interiorului oricărei locuințe contează foarte mult experiența și calitatea germană până la cel mai mic detaliu!

2 Comments

  1. Foarte faine usile de aici

  2. Calitatea isi spune cuvantul.

Leave a Reply

Required fields are marked *.