Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logo-smart-protection

Cum îmi protejez smartphone-ul?

| 1 Comment

Într-o lume super tehnologizată, ca cea în care ne ducem astăzi existența, toată lumea are în buzunar, în geantă sau în mână un gadget. Cel mai folosit dintre toate este telefonul mobil care vine într-o diversitate de modele, culori și cu avantaje care depășesc limita de înțelegere a unui om dintr-o altă epocă istorică.
Telefoanele ne-au acaparat viața și nu ne putem concepe existența socială fără a avea în posesie un astfel de obiect. De obicei suntem într-o competiție continuă de a achiziționa cele mai noi modele cu care să facem senzație, care să beneficieze de tot felul de aplicații care mai de care mai trăznite.
Însă câți dintre noi nu ne-am gândit, după ce am dat o sumă considerabilă de bani, la faptul că trebuie să ne protejăm cu mare atenție smartphone-ul sau tableta? La o primă vedere nu pare o problemă foarte stringentă, dar cu timpul veți observa că pe ecranul telefonului apar mici zgârieturi care vor afecta calitățile produsului pe care abia l-ați cumpărat. De cele mai multe ori apare supărarea, enervarea și îți pare rău că ai dat o grămadă de bani, iar gadgetul după câteva săptămâni nu mai pare deloc nou, ci dimpotrivă. Ce e de făcut în această situație?
Soluția la această problemă este una extrem de simplă. Trebuie să cumpărați o folie de protecție pentru telefon. SmartProtection este ceea ce trebuie oricărei persoane care încearcă să ofere o protecție specială. De exemplu, pentru telefonul meu am cumpărat cea mai nouă folie de protecție apărută pe piață, este vorba despre o protecție inteligență, o folie iPhone. Ușor de aplicat și cu o protecție maximă, are o garanție de zece ani, acest produs vine din domeniul militar, unde are o aplicabilitate mare, dar și din cel spațial sau automobilistic. Îmi place pentru că îmi menține intact ecranul și nu mai sunt vizibile amprentele mele peste tot, iar în miezul zilei, când sunt afară și soarele strălucește impunător, ecranul rămâne perfect vizibil, fără a-mi afecta cumva posibilitatea de a-l folosi.

Vă pot recomanda și folia LG sau tempered glass. Aceasta din urmă este o protecție specială care are în componență sticlă tratată termic și chimic pentru a proteja împotriva șocurilor și a impactului, absorbind practic impactul. Câteva caracteristici interesante pentru oricine dorește să cumpere, aș putea da despre acest produs pentru că pot spune că e revoluționar în acest domeniu: claritatea ecranului, confortul unei atingeri delicate, sticlă subțire, strat de silicon, rezistență la zgârieturi, transparență ridicată, testată antișoc.
De cele mai multe ori suntem tentați să nu folosim această folie de protecție fie că suntem în necunoștință de cauză despre existența acestor folii de protecție, fie din indiferență sau din lipsă de timp pentru a o achiziționa. SmartProtection vine în întâmpinarea noastră cu o gamă variată de astfel de produse pentru toate tipurile de telefoane, de asemenea prețurile sunt extrem de avantajoase, deci recomand acest magazin online. În plus, faptul că poți comanda direct de pe internet, iar curierul îți aduce comanda acasă, e o facilitate ușoară pentru orice client ce dorește să își protejeze investiția.
Nu uitați, zilnic,telefoanele mobile sunt cele mai folosite obiecte de către orice persoană! Protejați-le cu ajutorul SmartProtection!

One Comment

  1. 🙂 Astfel de griji imi lipsesc… Nu am telefon mobil si nu-mi doresc; cand am avut il tineam mai tot timpul inchis pt ca suna in momente cand nu puteam vorbi la telefon – daca sunt in vizita sau in masina/autobuz etc nu raspund… asa ca de ce sa-l mai car dupa mine si sa am grija lui?! 🙂 Sigur, uneori, la insistentele celor apropiati sau cand se impune, am unul la mine.
    Inteleg insa necesitatea unei folii din polimeri speciali elastomeri care "se vindeca" si zgarieturile dispar in timp. 🙂
    Ziua minunata sa iti fie!

Leave a Reply

Required fields are marked *.