Profeta

din Lumea de dincolo de vise

lanturile-piratilor

Jocuri gratis

| 0 comments

Ador să mă joc pe computer. Fac parte din generația aceea care a țopăit împreună cu Mario peste diferite obstacole, a înghițit ciupercuțe pentru a căpăta energie mai mare, a bătut dragonii la finalul fiecărei etape, totul pentru un singur scop, acela de a salva prințesa din castel. Un joc care mi-a marcat copilăria, cu care m-am distrat la nebunie, pe care l-am iubit și pe care mi-l amintesc cu mare plăcere oricând. Nu pot uita distracția și gălăgia entuziastă când ne jucam cu toții acest joculeț, adunați claie peste grămadă, așezați în jurul unui singur scaun.
În zilele de astăzi jocurile sunt multe și diverse, iar tehnologia a întrecut orice imaginație. Dacă stai și te gândești că în urmă cu o sută de ani nu exista nici măcar televiziunea, ceea ce se întâmplă astăzi este o adevărată minune a științei!
Jocurile distractive au rămas să facă parte din viața oricărui copil. Fie sportive, sau de acțiune, de dress-up sau de gătit, este foarte important să le găsim pentru a ne bucura de ele. Un site care pune la dispoziția tuturor jocuri online gratuite este http://www.jocuri.biz/. Dacă tu sau copilul tău preferați jocurile online gratuite, aici aveți ocazia să găsiți orice doriți, siteul punând la dispoziție jocuri noi în fiecare zi. Este imposibil să nu găsiți ceva pe gustul vostru!

Copiilor mei le plac jocurile amuzante http://www.jocuri.biz/jocuri-gratis/14/amuzante.html, se distrează cu Florăreasa extremă și cu Încurcătură la coafor, amândouă extrem de vesele și care provoacă hohote de râs, încât de cele mai multe ori, și noi, adulții, suntem copleșiți de bucuria celor mici și ajungem să încercăm chiar și noi jocurile. Pentru fetițe cu fundițe, cochete și pline de feminitate, siteul pune la dispoziție gratuit, categoria jocurilor de machiaj, vă recomand cel despre Lady Gaga, unde jucătoarele noastre pot să creeze un nou look al cântăreței despre care toți știm că este unul extrem de îndrăzneț. Pentru băieți, un joc de acțiune, unul cu împușcături sau cu motociclete, devine o lume din care abia îl poți desprinde, dar eu le recomand pe cele din categoria sport, și mai ales UEFAntasticii. Fanii echipei Steaua și cei ai echipei de fotbal Rapid se vor delecta cu o finală UEFA extraordinară între cele două echipe.  http://www.jocuri.biz/jocuri/3/uefantasticii.html
Siteul Jocuri.biz vine în fața părinților cu o ofertă gratuită de jocuri care vor stârni curiozitatea, imaginația și competitivitatea copiilor lor, iar în fața celor mici cu un univers plin de culoare, de parfum al copilăriei, de amintiri plăcute și, mai ales acum, când vacanța mare este în toi, pot organiza întreceri haioase între ei.
 Distracția este la un singur click distanță! Accesați cu încredere indiferent de vârstă http://www.jocuri.biz/jocuri-gratis/7/puzzle.html !

Leave a Reply

Required fields are marked *.