Profeta

din Lumea de dincolo de vise

banner-campanie-pe-barba-ta

Ce înseamnă să fii pe barba ta?

| 8 Comments

O întrebare cu variate răspunsuri aș putea spune. La mine prima impresie contează în orice: asupra unei persoane, a unei situații, asupra unui lucru. Cu toate că de fiecare dată mă înșel teribil și ceea ce cred eu la o primă vedere este total opus, ce să fac, am acest talent de a mă păcăli asupra oamenilor, totuși pot spune că prefer să merg pe drumul meu, să-mi iau propriile decizii, să cred în continuare că pot găsi și oameni de calitate, că viața nu e o înșiruire de lucruri negative, ci este un drum presărat cu floricele printre grămezi de pietre.

Întotdeauna am făcut ceea ce am judecat eu. Nu suport să primesc sfaturi din partea nimănui și dacă mi se dau, le aud doar și trec mai departe. Eu sunt eu, cu bune, cu rele, cu gânduri și fapte ce mă individualizează și mă consider un om bun pentru că aleg să fac doar fapte bune. Viața e o chestiune de a alege să fii sau să faci, atâta timp cât ești pe barba ta, ești un om liber, un spirit îndrăzneț.
Ce înseamnă să fii pe barba ta? Cred că să fii independent. Să culegi de la ceilalți lucrurile bune. Să călătorești oriunde. Să zbori cu spiritul tânăr mereu, chiar și la 60 de ani. Înseamnă să te bucuri de fiecare clipă și să zâmbești bucuros când vezi oameni. Să nu ai teamă și să crezi în puterea ta de a trece peste orice obstacol al vieții surâzător, plin de forță și energie pozitivă.
Dacă mă întrebați ce anume mă face să cred că sunt pe barba mea, probabil că aș răspunde că faptul că mi-am ales singură modalitatea de a-mi petrece concediul vara aceasta, poate fi un exemplu foarte bun. Am ales să călătoresc la volanul mașinii mele prin toată țara, să opresc nopțile în pensiuni tradiționale, să văd locuri noi și oameni plini de gânduri bune. Să fiu pe cont propriu, să călătoresc fără rețineri, să iau decizii chiar și simple ca de exemplu să o iau la stânga sau la dreapta. Ați încercat vreodată să zburați ca o pasăre? La modul figurat desigur. Să fii liber ca pasărea cerului! Să fii #pebarbata cum se spune! Dacă nu, atunci e timpul să o faceți vara aceasta, e o ocazie de a vă spuneți vouă: ”Sunt pe cont propriu! Trăiesc!”.
Apropo de acest slogan ”Fii pe barba ta!” În această vară, Philips lansează provocarea „Fii pe barba ta!”, prin gama de produse Click & Style, două modele de aparate de îngrijire versatile, pentru orice stil. Mai multe detalii găsiţi pe site şi pe Facebook.. Foarte interesant, nu-i așa? Special pentru această campanie, Marius Moga a lansat piesa ”Pe barba mea”. Ați ascultat-o până acum?

8 Comments

 1. Foarte frumos spus. Imi place barba ta!

 2. N-aveți idee, așa e? :)))) E un simplu exercițiu de imaginație! Ce înseamnă să fii pe barba ta…
  Amuzant!

 3. Pe barba ta!? :))) Chiar ti-ar sta bine in rolul Conchitei Wurst! Ha! Ce zici?

 4. Si iata cum o ia lumea la vale…
  Alooo!
  Si daca-mi las barba , s-ar putea sa=mi stea bine!
  Ma voi gandi!

 5. Stiu ca ultima data n-aveai! Dar ar fi interesant de vazut cum e si cu! :))) :d

 6. Interesant sau straniu. N-am idee ce zici, dar să inteleg ca lumea chiar nu pricepe o simpla expresie…
  si mai straniu

 7. veche expresia dar e misto!

Leave a Reply

Required fields are marked *.