Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Screen-Shot-2014-06-13-at-13.01.52

Bucuria copiilor-jucăriile de exterior

| 0 comments

În dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri, un rol important îl au jucăriile. Știu că pentru părinți este distractiv să cumpere pentru cei mici păpuși, mașinuțe, măști sau costume, cumva redevin copilul de altă dată, așa că întotdeauna primii care sunt încântați de o jucărie sunt chiar părinții. Orice magazin de jucării care se respectă trebuie ca în primul rând să-i cucerească prin produsele lor pe părinți. Poate fi o sugestie ciudată, dar vă asigur că și noi, adulții, suntem copii, că ne încântă în egală măsură jucăriile prin forma, culoarea, dar și rolul lor educativ pentru cei mici. 

Camerele copiilor devin o dată cu trecerea timpului, supraaglomerate de jucării. Peste tot, pe rafturi, în dulapuri, agățate de pereți, ele devin parte din lumea minunată a copilăriei. Păpuși, mașinuțe, jucării de pluș sau cuburi, mingii, toate sunt martore ale vieții fericite de zi cu zi a copilului nostru.
Un rol important în creșterea și dezvoltarea celui mic o are și timpul petrecut în spațiul de afară. Aerul curat, razele blânde ale soarelui, nisipul sau apa călduță din piscină invită la recreere și distracție. Este extrem de plăcut să petreci în curte o zi de vară, mai ales când jucăriile invadează inclusiv acest loc. Aveți jucării de exterior? Dacă nu, e timpul să le achiziționați, deoarece sunt absolut geniale, iar cel mic nu se va plictisi garantat niciun minut măcar. Sunt atractive, bune de împărțit cu micii musafiri ce vin în vizită și mai ales sunt o must have pentru orice părinte sau bunic care dorește să audă râsete fericite în jurul lor.
Dintre magazinele care comercializează astfel de jucării, se detașează Noriel. Este un univers al bucuriei celor mici și un loc de unde oricine poate cumpăra diverse sortimente de jucării, în funcție de vârstă, de exterior sau interior, dar și în funcție de preț. Sunt jucării pentru toți copiii! 
Jucăriile pe care le poți achiziționa pentru exteriorul casei sunt variate. Mie mi-a plăcut foarte mult un cort roz, unde copilul se poate juca în voie, dar se poate apăra și de razele mai puternice ale soarelui. O minge flexibilă cu mâner este absolut senzațională. Ați văzut așa ceva? Poți să sari pe ea sus în jos, în dreapta și-n stânga, să faci piruete, cascadorii. E o jucărie extraordinar de distractivă și cu acest prilej copilul face și mișcare. Eu am cumpărat două pentru că uneori vin alți copii mici în vizită și distracția e mai mare. Sincer și amuzamentul nostru, al părinților poate fi considerat  un câștig, este extrem de haios cum țopăie cei mici la unison!
Leagănul îl consider un accesoriu pentru curte de nelipsit. Orice adult își aduce aminte cu plăcere de momentele copilăriei când se dădea în leagăn la țară, la bunici sau în parcurile orașului. Nu e bine să privați copilul de această plăcere  pe care și-o va aminti cu siguranță când va fi mare. Un tobogan și un coș de baschet, trotineta și bicicleta, sunt jucării pe care le puteți găsi cu ușurință în rafturile virtuale ale magazinului online Noriel. Au o gamă variată de astfel de produse în funcție de vârsta copilului. 
Pot recomanda și rolele pentru copii de peste 5 ani, sunt perfecte pentru o oră de mișcare intensă, vă garantez distracția celor mici. Există o mică problemă, este posibil să nu mai vrea să se despartă de ele, copilul meu a dormit cu ele în pat când le-a primit cadou. Deci aviz amatorilor de senzații tari! Dar își fac treaba, mișcare și distracție deopotrivă!
O categorie pe care o ador, v-am spus că și părinții iubesc jucăriile, deci nu vă mirați că spun ”o ador”, este cea a jocurilor creative . Există o bogăție de nedescris, o varietate a acestei  game: olărit/plastilină, imprimare, pirogravură, jocuri creative școlare, seturi de creație, țesut, perle, desen pictură, creioane, carioci, în funcție de aptitudinile piciului puteți să cumpărați ce set doriți din ce zonă de creație considerați că se încadrează cel mic. Eu inițial am luat setul de pictură, pentru că are o afinitate în acest sens, dar am zis că plastilina întotdeauna va stârni imaginația celor mici și am avut dreptate. O adevărată fabrică de dulciuri din plastilină a apărut ca din senin pe masa de lucru: brioșe și înghețate de toate culorile, acadele și bomboane, gumă de mestecat și bezele roz. Dacă veți cumpăra setul mare de plastilină, cel mic poate da o petrecere în toată regula. E o activitate frumoasă când are musafiri alți copii, nu credeți? 
Noriel este o lume a copiilor fericiți, a părinților  și a bunicilor care doresc să aducă bucurie celor mici. Vă recomand să cumpărați de aici jucării, iar un lucru important de știut este că magazinul are mereu reduceri importante, prețurile sunt avantajoase și calitatea produselor nu ridică nicio îndoială! În plus nu strică să aruncați un ochi la jucăriile de exterior, zilele acestea au reducere cu până la 75%.!

Leave a Reply

Required fields are marked *.