Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logo-itgalaxy

Tehnologie pe placul tău

| 0 comments

Mi-am pus de multe ori întrebarea: De unde îmi cumpăr electronicele? http://www.itgalaxy.ro/laptopuri Pur și simplu nu-s deloc genul care să și știe ce cumpără, iar la magazine, față în față cu vânzătorul, nu de multe ori am impresia că respectivul e un fel de Zeus în ale computerelor, iar eu omul de rând trebuie să mă închin în fața cunoștințelor lui și să îl proslăvesc pentru că mă bagă în seamă. Însă, din experiență vorbesc, m-am trezit de multe ori că am cumpărat total aiurea pentru că m-am încrezut prea mult în angajatul respectiv. Unii caută să-și vândă marfa și te aburesc de creieri până când te lași păgubaș, recunoști în sinea ta că te depășește totul, îți pare rău că nu te-a dus capul să te informezi de pe internet, ți-e jenă și înclini capul umil.
Evident că nu sunt toți la fel, unii încearcă chiar să îți dea și-n plus de ce vrei și atunci suma totală pe care ești dispus să o dai să achiziționezi o tabletă, un laptop, un televizor sau un telefon mobil, ajunge ca prin magie să fie mult peste bugetul tău. Și ori te lași păgubaș, ori cumperi pentru că ți-e jenă că și-a pierdut timpul cu tine omul din fața ta. Din păcate pentru mine intru în categoria ultimilor care sunt luați de fraieri . Asta-i viața, mai suntem și de ăștia pe pământ, dar ne putem îndrepta, eu așa spun!
Deoarece am pățit-o de multe ori, mi-am zis că e timpul de o schimbare. Îmi cumpăr orice de la magazinele online, de la pantofi, haine, bijuterii și genți până la anvelope la mașină. Astfel am ajuns să cumpăr produsele electronice tot de pe internet, http://www.itgalaxy.ro/promotii, e mai ușor, ai de-a face cu specialiști, vezi produsul, citești absolut toate datele lui, compari cu alții, cauți informații diverse și într-un final te poți decide ce vrei și ce nu vrei, poți să își dai seama dacă banii îți ajung, dacă nu-ți ajung te reorientezi către alt produs mai ieftin. Plus că întrebările nu costă, amabilitatea personalului este la cote înalte, nervii nu-ți sunt întinși la maxim și te poți trezi chiar că ai făcut o achiziție corectă.
Probabil că un magazin online precum itgalaxy are ca plus în politica sa de atragere a clienților faptul că dorințele clientului primează. Până la urmă nu este un clișeu faptul că un client mulțumit este un viitor client! Îmi place să mi se pună la dispoziție promoții, prețurile evident fiind mai avantajoase, servicii rapide și livrarea de asemenea. Sunt un consumator de electronice: laptop, tabletă, televizor, telefon mobil. În ziua de astăzi este imposibil să trăiești fără tehnologie de calitate, pe care o putem găsi chiar aici și acum http://www.itgalaxy.ro/tablete/ .

Leave a Reply

Required fields are marked *.