Profeta

din Lumea de dincolo de vise

picture-d932953df601-452-452-1-85

MiniPRIX – Cum sa te îmbraci accesibil și frumos, de sus până jos.

| 0 comments

În sfârșit vara a sosit, pe stradă, în parcuri, pe plajă, la munte sau la mare, toată lumea se îmbracă adecvat sezonului cald. Bluzițe, cămășuțe, rochițe, tricouri și pantaloni scurți, săndăluțe și teniși, papuci și cosmetice specifice sezonului estival, toate sunt la mare căutare https://www.miniprix.ro/produse/frumusete-sanatate1/ingrijire-corp/filter/l3-1373/.

 Magazinul online miniPRIX este la dispoziția tuturor cu o gamă extrem de variată de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii nenumărate, precum și produse electrocasnice și IT, pentru grădină și mașină, alimente, artă și cărți, produse pentru frumusețe și sănătate.

Cu o ofertă extrem de generoasă atât calitativ, cât și ca preț, miniPRIX este un adevărat mall online, plimbându-te  poți găsi raioane cu diverse produse, de la diferite firme cu renume. Câteva beneficii bine de știut de către orice client sau potențial client le pot enumera:
-secțiunea Stock Shock cu produse reduse la prețuri extrem de atractive, atât pentru doamne și domni, dar și pentru adolescenți;
-transport gratuit la comenzi de peste 100 lei;
-oferte de produse la prețuri de 3,6,9 lei;
-raionul Boutique cu produse din diferite colecții de la firme cu prestanță în domeniu;
-livrarea prin curier este de 9 lei.
Orice persoană care vizitează magazinul online va pleca în mod sigur cu ceva în coșul de cumpărături. Sunt o clientă fidelă acestui magazin deoarece găsesc articole pe gustul meu indiferent de anotimp: o rochiță https://www.miniprix.ro/produse/dama/rochii, papuci sau sandale, o pălărie chic și o geantă puțin extravagantă completează o ținută pentru o zi de vară caniculară ca cea de astăzi. Nu de multe ori ne găsim în imposibilitatea de a crea o ținută adecvată unui anumit eveniment. Fie la mare, pe plajă, fie la o ieșire în parc cu prietenii sau la prima întâlnire, la o petrecere de nuntă sau botez, ne aflăm într-un impas fantastic când e vorba de a ne îmbrăca de sus până jos, frumos și accesibil, după bugetul fiecăreia. Vorbesc din punctul nostru de vedere, al fetelor. Dacă mă gândesc din punctul de vedere al unui bărbat, situația se complică chiar, pentru că toată lumea știe perfect că domnii sunt mai lipsiți de acest simț, acela al alegerii cămășii perfecte,  asortate cu cravata, costumul și pantofii potriviți. MiniPRIX oferă ajutorul necesar tuturor prin posibilitatea de a sorta produsele pe care ți se le dorești în funcție de culoare, de preț și de mărime pentru fiecare dintre noi, magazinul online fiind foarte accesibil și plin de produse de calitate.
Alegerea mea pentru această zi de vară este o rochiță albă din dantelă ce poate fi purtată ziua, dar și seara, accesorizată cu un cordon auriu ce pune în valoare linia corpului, o pereche de sandale cu beretă roșie, cu toc auriu, o eșarfă de vară din voal fin și pentru pielea mea un spray cu protecție solară. Să nu uităm că e vară, iar temperaturile de peste 30 de grade s-au reîntors pe plaiurile românești, așa că e bine de utilizat aceste produse care au grijă atât de frumusețea cât și de sănătatea noastră.
O facilitate pentru client o reprezintă și aplicatia miniPRIX din App Store sau G-Play pentru a fi la curent cu noutățile și promoțiile din magazin.

Leave a Reply

Required fields are marked *.