Profeta

din Lumea de dincolo de vise

HPS920_00-IMS-ro_RO

Micul secret de beauty pentru un păr perfect ca la salon

| 0 comments

Mă uit în oglindă. Oare nu se poate face nicio minune cu părul ăsta al meu? Stă în toate direcțiile. Ridic din umeri uitându-mă în ochii mei albaștri. Au o tentă verde, specific atunci când sunt nemulțumită!
Mă strâmb nervoasă și ridic pumnul la mine, la părul meu, n-am idee, sunt o răzvrătită a sorții, dacă mai stau puțin ridic furcile și topoarele, fac o revoluție extremă și mă tund ca un băiețel, scurt, scurt, în așa fel încât să nu-mi mai bat capul când ies în oraș.
-Zi și tu, urâto, cum ieși tu în seara asta cu claia de păr? Pari neîngrijită indiferent ce ți-ai pune pe tine! Ești o urâtă! Zero te tund!
Am amenințat degeaba. Oricum nu mă tund sub nicio formă. Îmi voi prinde părul într-o coadă de cal clasică, mai bag vreo două clame și mă rog ca nimeni să nu se uite atent la podoaba mea capilară. Nu mă plâng nimănui, dar asta e! Nici revoluție nu fac să mă tund chilug. N-am 4 ani și nici nu pot purta băsmăluțe la servici zicând nu știu ce bazaconii!
Colegul de apartament urlă:
-Te miști mai cu talent, fato! Deja suntem 20 de minute în întârziere, scot ăia limba de foame precum cățeii! Hai o dată!
Mă întorc brusc și încep să scot fum pe nas, săgeți din ochi, trei mitraliere au început să se descarce în același timp:
-Ești chior? Nu vezi ce hălăciugă am? Cum să merg așa? Tu ai ieși așa? Nu reușesc să-i fac nimic, absolut nimic, singură sunt un fiasco adevărat! Am nevoie de cineva să-l încrețească, să-l onduleze, să-l îndrepte, n-am idee, să-i facă ceva! Nu mă enerva!
-Dacă începi cu nebunia asta , mă supăr eu! Ce-are părul? Asta e, dacă așa te-a înzestrat mama natură,  așa-l porți!
Nefericitul! Așa credea el că rezolvă problema? Cuvintele astea au fost practic paie pe foc. A urmat boceala de rigoare, machiajul stricat, nervii întinși la maxim, m-am dezbrăcat nervoasă și m-am băgat în pat hohotind că-s nefericită, că viața mea e un calvar, că nimeni nu mă înțelege, etc.
A ridicat din umeri și el, s-a așezat la birou cu o carte în mână și seara s-a terminat brusc, într-un ocean de lacrimi sărate.
De dimineață fiecare în treaba lui. Nu vorbea cu mine, n-am vorbit cu el. Părul proaspăt spălat stătea oarecum decent și mi-a dispărut starea de nervozitate. Am sunat o prietenă:
-N-am fost, fată, cum să mă fi dus în halul ăla? Parcă eram o oaie! m-am jeluit ăleia.
-Ești ciudată rău, soro! Păi cum așa? Tu nu ai în casă o placă de păr, un ondulator, un uscător http://www.philips.ro/c/ingrijirea-parului/uscator-pro-hps920_00/prd/? Ce femeie ești? Draga mea, dragă, ține minte de la mine, când nu ai timp de salon, folosește-le, vei avea surprize plăcute. Cu produsele adecvate vei obține o coafură perfectă la fel ca cele din reviste sau de la salon!

-Bine că a dat trenul cu deșteptăciune peste tine că așa m-a lovit și pe mine! Am uscător, dar îmi trebuie ceva mai performant!
http://www.philips.ro/c/ingrijirea-parului/17920/cat/ . Caută aici și apoi mai vorbim! De aia n-ați mai venit aseară? Tu ai toate țiglele pe casă, fato? Nici nu m-aș fi gândit că tu dacă nu mergi la coafor, ești moartă din punct de vedere social! Ești ciudată rău! Întreabă și tu pe una, pe alta, nu-i bai dacă nu le știi chiar pe toate! Ce femeie, domle!
-Hai, mai taci! m-am burzuluit la ea. Dar trebuie să recunosc că are dreptate.

Leave a Reply

Required fields are marked *.