Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Untitled1-300x89

Lumea de la bloggeri pentru bloggeri

| 4 Comments

Am ajuns din întâmplare pe platforma eBloguri. Nu m-a invitat  nimeni, nu am citit ceva anume despre ea nicăieri, pur și simplu am aterizat și mi-am făcut un cont. Recunosc că am intrat scriind la mister Google cuvinte diverse, precum ”concurs”. Așa am ajuns aterizând cu mătura mea de mică vrăjitoare a Lumii de Dincolo de Vise  tocmai în mijlocul a ceva ce nu am găsit nicăieri, și anume o altă lume, Lumea de la bloggeri pentru bloggeri… Scria despre un concurs interesant, cu premii în bani și cum românul e în căutare de câștiguri, mi-am zis ”hai, draga mea, să vedem ce poți face și cu banii oamenilor de aici”. Numai că am uitat de concurs. De ce? Păi nu m-a mai interesat. Oooo, banii? Da! Pur și simplu au dispărut ca motivație a mea și am rămas pe această platformă pentru că în fiecare dimineață cineva îmi spunea ”bună, hai la cafea”, ”salut, o zi frumoasă îți doresc”. Nu, nu sunt o singuratică și nici nu tânjesc după iubire sau dragoste virtuală, dar mi-a plăcut conceptul platformei pe care eu l-am identificat cu prietenia.
N-am prea avut curaj să scriu răspunsuri la articolele celorlalți, nici acum nu pot spune că-s prea îndrăzneață cu acest aspect. Îmi place să citesc și să absorb din cuvinte ceea ce mi se pare bun și inteligent, iar polemicile îmi dau frisoane, nu pentru că nu aș reuși să lupt cu tot pieptul  împotriva altora, ci pentru că, aici, pe eBloguri, nu simt că aș avea inamici, mai degrabă prieteni.
Nu pot să nu o salut cu această ocazie pe Bellatrix despre care am o părere deosebită, ale cărei articole le citesc cu mare plăcere, dar și pe fondatorul platformei, Cristian, care se zbate pentru a schimba mentalitatea blogging-ului în România. Personal nu cred că acest lucru este posibil, dar poate că faptul că am rămas aici, cu voi ceilalți, a schimbat o părticică din mentalitatea mea, am uitat că îmi place să mă auto-marginalizez, să fiu undeva dincolo de tot și toate, să privesc din turnul meu restul lumii. Și dacă digul s-a fisurat puțin , probabil că în cele din urmă apa va reuși să spele valea și evident mentalitatea românului care s-a implementat puternic și în inima internetului.
Platforma aceasta o văd ca pe o alternativă la restul, ca pe o posibilitate de evoluție a mea și a celorlalți colegi, un loc unde găsești sprijin, ajutor.
 Pentru cine își dorește și promovare pentru blog, eBloguri este nimeni alta decât Shangri La!

4 Comments

  1. Cu plăcere!O zi bună!

  2. Mulțumesc frumos Izabella!
    Mă bucur că te simți bine pe eBloguri, unde te așteptăm cu drag, ori de câte ori simți nevoia.
    P.S. Și mie îmi plac postările tale, deci le citesc cu plăcere…
    🙂 O zi minunată!

  3. O zi minunata, Bellatrix!

Leave a Reply

Required fields are marked *.