Profeta

din Lumea de dincolo de vise

application-assets-catalog-large-rd112w-18ct-white-gold-ring-with-a-round-diamond-in-a-6-claw-setting-3694

Inel de logodnă de la Royal Diamante

| 2 Comments

O bijuterie este un simbol al prețuirii, al iubirii, al primului pas făcut împreună de îndrăgostiți către o viață în doi. Indiferent că este vorba despre o bijuterie de aur, de platină, cu diamante sau fără diamante, bucuria oferită de micile obiecte apare pe chipul iubitelor noastre înfrumusețându-ne existența. Tinerețea veșnică a diamantului și strălucirea nealterată de trecerea timpului îl propulsează pe drept cuvânt ca prietenul de netăgăduit al fetelor noastre. Aceste caracteristici le-am găsit și la bijuteriile magazinului Royal Diamante, fabricate în Anglia, vin cu certificări și garanții de 5 ani pentru orice produs. De asemenea magazinul oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

La Royal Diamante am găsit aceste prețioase cu adevărat acasă. Însoțite de clipuri în care îmi sunt prezentate pe mână pentru o mai bună vizualizare, sunt însoțite și de fotografii de înaltă calitate. Inele de logodnă stau în rânduri perfecte gata să fie alese de bărbații dornici de a face primul pas. Pentru că un bărbat trebuie să îngenuncheze în fața viitoarei mirese și să facă cererea, el trebuie să găsească măsura potrivită pentru degetul iubitei. E simplu, vă spun din experiență, împrumută un inel al ei, ia rigla și măsoară diametrul interior al acestuia și notează-ți rezultatul. Apoi magazinul Royal Diamante face restul. Orice fotografie a unui inel este însoțită de câteva ajutoare pertinente, unul dintre ele este ”Află mărimea ta”. Este foarte util și pentru bărbați, mai ales că majoritatea lor nu sunt obișnuiți cu verigheta și de multe ori pierd inelul deoarece își aleg o mărime mai mare. Am învățat că inelul trebuie să fie o idee strâmt și să opună rezistență când e scos de pe deget.
Am ales din gama inele cu Diamant Solitaire . Am optat pentru un inel cu un design atractiv, nu foarte încărcat, evident un inel cu diamant, de prințesă, https://www.royaldiamante.ro/Inele-de-Logodn%C4%83/Inel-aur-alb-18kt-cu-un-diamant-rotund-brilliant%2C-in-setare-6-gheare-RD112W .

Va fi o adevărată surpriză, mai ales că vizionase și ea magazinul Royal Diamante de nenumărate ori și nu reușise să se hotărască care e mai frumos. Că nu sunt Ali Baba și nu am vreo peșteră plină de diamante, știe și ea, dar tot nu a putut să spună: Ăsta e al meu! A spus mai degrabă: Le vreau pe toate! Și o înțeleg, femeile fac casă bună cu bijuteriile. Mai ales a mea!
Optase și pentru gama inele de logodnă cu multe diamante, dar știu exact ce-i place, chiar dacă ea este indecisă. Inelul pe care l-am ales este perfect.
O femeie își dorește emoții, emoția acelui moment unic în viața ei, iar inelul este doar o parte frumoasă, strălucitoare și plină de puritate și iubire a acestuia. Cadrul romantic devine opțional, aproape invizibil, când inelul taie respirația celei ce-l primește. Oricum regula numărul unu când îl achiziționezi este să nu te grăbești, să te uiți la fiecare gamă, să afli ce-și dorește iubita, iar a doua regulă e să rămână o surpriză.  Nu strică să întrebi un amic care a trecut prin acest moment, te poate ajuta cu sfaturi extrem de utile. Sau, ca în cazul meu, spionezi pe furiș iubita când admiră pe internet inele de logodnă. Așa afli numele magazinului perfect pentru astfel de ocazii: Royal Diamante.

2 Comments

  1. sunt minunate inelele de la Royal! am primit un inel cu diamante de la aceasta firma cumparat si e minunat

  2. Sunt frumoase si acestea, insa eu i-am luat iubitei mele un inel de logodna de la Diamag.ro.

Leave a Reply

Required fields are marked *.